Şimdi Ara

Uygulama Haber 26. Bölüm 'FIFA 13, Street Fighter x Tekken, LigTV Android için ve fazlası ' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
8.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

quote:

quote:

Fifa android e gelecek mi

Şu anlık bir haber göremedim ama sanıyorum 1-2 ay'a kalmaz Android için de bir atak yaparlar.

2 Ay

Vallahi bazı uygulamalar bir kaç haftada çıkıyor ama bazıları bazen 1 seneyi bile bulabiliyor, instagram mesela bunun en büyük örneği veya şu anda ios'da olup hâlâ android'e geçmeyen oyunlardan da kesit verebiliriz. Umalım da düşündüğümüz gibi olmasın. Veya haber varsa bilgilenip ona göre hazırlıklarımızı yapalım.

1 yıl oldu. En iyisi ios geçmek diyeceğim de bildiğim kadarıyla onlarda apk diye bişey yok herhalde.

Jailbreak ile ipa indirip aynen korsan kullanabiliyorsunuz ama önce telefona jailbreak yapmak gerekiyor oda her modele geç çıkıyor filan.

Ancak şahsen ben haftada 15$ gibi bir ücrete tüm oyunları indirip deniyorum. Siz daha seçtiklerinizi alırsanız 10 tl ye bir sürü oyun alabilirsiniz. Yani bana sorarsanız o kadar ucuz ki oyunlar alınabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anlık bir haber göremedim ama sanıyorum 1-2 ay'a kalmaz Android için de bir atak yaparlar.

2 Ay

Vallahi bazı uygulamalar bir kaç haftada çıkıyor ama bazıları bazen 1 seneyi bile bulabiliyor, instagram mesela bunun en büyük örneği veya şu anda ios'da olup hâlâ android'e geçmeyen oyunlardan da kesit verebiliriz. Umalım da düşündüğümüz gibi olmasın. Veya haber varsa bilgilenip ona göre hazırlıklarımızı yapalım.

1 yıl oldu. En iyisi ios geçmek diyeceğim de bildiğim kadarıyla onlarda apk diye bişey yok herhalde.

Jailbreak ile ipa indirip aynen korsan kullanabiliyorsunuz ama önce telefona jailbreak yapmak gerekiyor oda her modele geç çıkıyor filan.

Ancak şahsen ben haftada 15$ gibi bir ücrete tüm oyunları indirip deniyorum. Siz daha seçtiklerinizi alırsanız 10 tl ye bir sürü oyun alabilirsiniz. Yani bana sorarsanız o kadar ucuz ki oyunlar alınabilirler.

onceden bilgisayara cd alirdik simdi telefona oyun aliyoruz ne cabuk gecio günlr

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 Ay

onceden bilgisayara cd alirdik simdi telefona oyun aliyoruz ne cabuk gecio günlr

Valla Tolgacım devir değişiyor ayak uydurmak zorunda kalıyoruz, insanların daha çok böyle şeylere ilgisi olduğundan dolayı şu anda en iyi geliştirilen olay bu olsa gerek. Zamanında gözlük takıp başka bir dünyada olacağımızın haberlerini konuşurken şimdi ceplerimize giren ufacık telefonlardan istediğimizi elde edebiliyoruz, kim bilebilirdi ki bu sektörün böylesine iyi bir şekilde gelişeceği?

• güzel incelemelerdi,emeğinize sağlık.Castle raid ve wild blood ı denemek lazım.
  • Neden Hiç Dikkate almıyorsunuz !!!!

Draw Something benzeri türkçe türk yapımı bir oyun neredeyse aynı drawsomething gibi bunu size tanıtmak istedim çünkü hem yapımcısına katkıda bulunur hem oynayan kişi çoğalınca oyuncular sevinir diye burada paylaşayım dedim

Çiz Gitsin İşte Link Çiz Gitsin

Bu Uygulamayı paylaşırmısınız en azından cevap verin

• sonunda lig tv'yi getirdiler

• video açılmıyor.
  • shine runner i ben çok önceden beri oynuyodum

• Merhaba Arkadaşlar Android işletim sistemi için psp emulatör arıyorum.. ACİLLL
  • FIFA 13 android için çıksın,bizde para vermeden google amcaya fifa 13.apk yazalım ve bedava indirelim......EA games yerinde olsam kesinlikle androide oyun yapmam..zaten yapımcılar androide oyun çıkarma konusunda oldukça çekimser davranıyorlar.
    fifa 13 androide çıkar ama multi mod ve bir çok özelliği kısıtlanmış olarak...saygılar

• chrome videolarınızı açmıyor ama firefoxta oynatıyor varmı başka benim gibi problem yaşayan acaba

• Android resmen 2.evlat muamelesi görüyor

• Güzel olmuş.^^
  • android için çok güzel oyunlar yapıyorlar bu haberi paylaşanlara çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

chrome videolarınızı açmıyor ama firefoxta oynatıyor varmı başka benim gibi problem yaşayan acaba

idm varsa açmıyor chrome.

Güzel bir video olmuş dolu dolu.. Androidçiler yine mızmız. Herşey yerli yerinde sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50 Cent

video açılmıyor.

ios kullanmıyorsan salla gitsin zaten.
    Ben şahsen bir daha bu başlığa tıklamayacağım bile.

• Bu Uygulamayı ilk kez görüyorum :D

• androidi sevmeyen sayılı programlardan birisi oldu...

• Timeout expired. The timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool. This may have occurred because all pooled connections were in use and max pool size was reached.26632663

hatası alıyorum video yerinde
  • Yıl olmuş 2013 hala IOS un Android den daha iyi oldugunu zannedenler var yaa... Yazık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.