Şimdi Ara

Uygulama Haber 27. Bölüm 'Top Gear, Sky Rider, Star Maker ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
8.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kcankaynak

quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Gün artik bir saç tıraşı ol. Bak bayramda geldi:)

Site kurucusuna kalkıp böyle askerlik arkadaşınız gibi söylemleriniz ayıp değil mi ? Ayrıca Gün Bey'in karısı mısın da saçını beğenmedin ? Çok biliyorsan, çok adam gibi görünüşün varsa sen videonu çek koy buraya da seni bi izleyelim. İşiniz gücünüz ergence provakasyon yapıp, seviyesizce boş yorumlar yazmak. Sanane be adam saçı uzunmuş kısaymış. İşini iyi yapıyo mu yapıyo bu kadar bitti gitti.

Tek soru: belki arkadaşıdır? Veyahut arkadaşı olmasa bile o cümlenin en sonuna koyduğu smile ona takıldığını ifade ediyodur? Bu ne şiddet bu celal dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak
    quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes Gün artik bir saç tıraşı ol. Bak bayramda geldi:)
    Site kurucusuna kalkıp böyle askerlik arkadaşınız gibi söylemleriniz ayıp değil mi ? Ayrıca Gün Beyin karısı mısın da saçını beğenmedin ? Çok biliyorsan, çok adam gibi görünüşün varsa sen videonu çek koy buraya da seni bi izleyelim. İşiniz gücünüz ergence provakasyon yapıp, seviyesizce boş yorumlar yazmak. Sanane be adam saçı uzunmuş kısaymış. İşini iyi yapıyo mu yapıyo bu kadar bitti gitti.
    Tek soru: belki arkadaşıdır? Veyahut arkadaşı olmasa bile o cümlenin en sonuna koyduğu smile ona takıldığını ifade ediyodur? Bu ne şiddet bu celal dostum?

Sıkıldım arkadaşım sıkıldım. Eskiden burada millet birbirine heyecanla yeni öğrendiği teknolojiyi anlatırdı, herkes belli bir saygı seviyesindeydi. Şimdi okul kantininden kahve köşelerinden bi farkı kalmadı. Seviye yerlerde sürünüyor. Konuyla alakalı alakasız pek çok yorum var. Benim bu yorumlarım da konuyla çok alakasız oldu biliyorum kirlilik yarattı ancak artık tahammülüm kalmadı ve patladım.

• DH'in en istikrarlı programı, severek takip ediyoruz özellikle zombi bölümlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Merhaba arkadaşlar Draw Something benzeri türkçe türk yapımı bir oyun neredeyse aynı drawsomething gibi bunu size tanıtmak istedim çünkü hem yapımcısına katkıda bulunur hem oynayan kişi çoğalınca oyuncular sevinir diye burada paylaşayım dedim

Çiz Gitsin İşte Link Çiz Gitsin

Sayın uygulama haber yetkilileri bir inceleyin isterseniz yayınlayın

Lütfen cevap verin

Çiz bul adı siz yanlış yazmışsınız, oldukça güzel.

hmm evet baktımfa çiz bul diyede varmığ ama çiz gitsin de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• Top Gear: Stunt School Revolution Android de yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

Top Gear: Stunt School Revolution Android de yokki

evet ben de aramıştım google playden ama bulamamıştım şimdi netten baktım amazon appstore da var.

http://www.amazon.com/Top-Gear-Stunt-School-Revolution/dp/B0090JC6DQ android için ve ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

evet ben de aramıştım google playden ama bulamamıştım şimdi netten baktım amazon appstore da var.

http://www.amazon.com/Top-Gear-Stunt-School-Revolution/dp/B0090JC6DQ android için ve ücretsiz.

Sayfada çalma listesinde ve içerik detayı kısmında ayrıntılarda Amazon'a giden linki sizin için koyduk. Fark edilmiyor mu acaba ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Merhaba arkadaşlar Draw Something benzeri türkçe türk yapımı bir oyun neredeyse aynı drawsomething gibi bunu size tanıtmak istedim çünkü hem yapımcısına katkıda bulunur hem oynayan kişi çoğalınca oyuncular sevinir diye burada paylaşayım dedim

Çiz Gitsin İşte Link Çiz Gitsin

Sayın uygulama haber yetkilileri bir inceleyin isterseniz yayınlayın

Lütfen cevap verin

Merak ettim araştırdım.

Çiz Gitsin,
    Çiz,
    Çiz Bul,
    Çiz Anlat
    Çiziktir

İçinde çiz geçen 5 tane uygulama buldum hangisini tanıtalım ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Sayfada çalma listesinde ve içerik detayı kısmında ayrıntılarda Amazon'a giden linki sizin için koyduk. Fark edilmiyor mu acaba ?

ben o linke tıklamayı unutmuşum,direk telefondan ismen arama yapıyordum.
    detayda da amazon linki varmış,şimdi farkettim :)

sonraki incelemelerde eğer amazondan link verirseniz küçük bir not ile belirtirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 21 Ekim 2012; 20:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne Merhaba arkadaşlar Draw Something benzeri türkçe türk yapımı bir oyun neredeyse aynı drawsomething gibi bunu size tanıtmak istedim çünkü hem yapımcısına katkıda bulunur hem oynayan kişi çoğalınca oyuncular sevinir diye burada paylaşayım dedim Çiz Gitsin İşte Link Çiz Gitsin Sayın uygulama haber yetkilileri bir inceleyin isterseniz yayınlayın Lütfen cevap verin
    Meraj ettim araştırdım. Çiz Gitsin, Çiz, Çiz Bul, Çiz Anlat Çiziktir İçinde çiz geçen 5 tane uygulama buldum hangisini tanıtalım ?

Çiz bul en mantıklısı galiba çünkü android ve ios platformunu buluşturmuş karşılıklı olarak oynanabiliyor ios ve android cihazlarda

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne Merhaba arkadaşlar Draw Something benzeri türkçe türk yapımı bir oyun neredeyse aynı drawsomething gibi bunu size tanıtmak istedim çünkü hem yapımcısına katkıda bulunur hem oynayan kişi çoğalınca oyuncular sevinir diye burada paylaşayım dedim Çiz Gitsin İşte Link Çiz Gitsin Sayın uygulama haber yetkilileri bir inceleyin isterseniz yayınlayın Lütfen cevap verin
    Meraj ettim araştırdım. Çiz Gitsin, Çiz, Çiz Bul, Çiz Anlat Çiziktir İçinde çiz geçen 5 tane uygulama buldum hangisini tanıtalım ?

Bizler için en iyisini.

• kullanan varsa expensive programları özellikle otomobiller için olanlarında inceleme varsa yapabilir misiniz?
  • Oyunlar fena değil.

• keşke programlara daha fazla yer verilse.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.