Şimdi Ara

Uygulama Haber 28. Bölüm 'LetterPress, Need for Speed Wanted, Hungry Shark Evo ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle program için emeğinize sağlık :)

Most Wanted hakkında ben Galaxy S telefonuma yükledim fazla sıkıntı yok sorunsuz oynuyorum ancak tek şikayetçi olduğum nokta fazla Kontrol ayarının olmaması.

Ya telefonu sağa-sola döndürerek yada direksiyonla oynuyacaksın.

Ben hep Sağa - Sola basarak kontrol ederdim bunda hiç alışamadım umarım yeni güncelleme geldiğinde çeşitli kontrol ayarları gelir.

• note ta hiç sorun olmadan oynayabiliyorum

• most wanted neden tabletlerle uyumlu değil.. bir bilginiz varmı GÜN bey..
    birde crazy taxi de androide geçemedi bir türlü bu konudada bir bilginiz varmı acaba ? BÖLÜM YİNE ÇOK İYİ SAĞOLUN

• sıhatler olsun gün abi :D

• İphone 4'te sıkıntı yok gayet akıcı şekilde oynanıyor.

• Samsung Galaxy Note 2 'de (1.6 ghz quad, 1280 * 720) takılma yok.

• iPhone 4S hicbir sekilde kasma yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ainol aurora 2 tabletimde çok akıcı şekilde sorunsuzca oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

Need for Speed Most Wanted, Samsung Nexus S'te sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Uzun zaman olmuştu senin bir konuda yorumunu görmeyeli.
  • BluePrint 3D bayağı zevkli duruyor.Android'e kısa zamanda gelir umarım.
  • Birde , nba 2k13 inceleme listenizde var mı ?.. onuda merakla bekliyoruz.. mobil'de devrim gibi bir oyun çok kaliteli.. gerçi fiyatı makul değil 8 dolar bu sebeple , kesinlikle inceleyin diye yüzsüzlük yapmak istemiyorum :D.. sadece soruyorum inceleyecekmisiniz ?

• madem elinizde note 2 var bi inceleme vidyosu yapın

• madem elinizde note 2 var bi inceleme vidyosu yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

madem elinizde note 2 var bi inceleme vidyosu yapın

Hemen çekerler bi vidyo
  • Merhaba sevgili donanımhaber editörleri,
    Öncelikle yaptığınız çalışmayı takdir ediyorum, gerçekten bilgilendirici bir program olmuş.Şu sıralar bir tablet almak istiyorum.Cihazı eğlence amaçlı alacağım.Sizce bu konuda ipad (4.jenerasyon) i mi yoksa nexus 10 umu seçmeliyim?
    Android işletim sisteminde tabletlere pek uygulama ve oyun bulunmamakta.Sizce bu konu google ın kendi tabletini yapmasıyla değişirmi.Ayrıca androide uygulama ve oyunların ios e geldikten sonra geldiğinide biliyoruz, bazende oyunlar ios işletim sisteminde daha kaliteli oluyor.Birkaç oyun şirketinin nexus a oyun desteği vereceğini bir haberde okumuştum ama yinede karar veremiyorum.iPad bana mantıklı geliyor ama nexusun işlemcisi yeni bir mimari.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    İyi çalışmalar,
    donanımhaber okuru

• sizin note ll farklimi bende niye dediginiz seyler olmuyor gayet akici oynuyorum.

• BENDE s1 VAR COK SORUN YAŞIYORUM :)

• Videoyu henüz izlemedim; ancak Blueprint harikadır.
    HD versiyonu App Store'dan parayla satın aldığım ilk uygulamadır.
    Android'e gelirse mutlaka ücretli almaya çalışın derim.
    iPad'e almamış olsaydım Android telefonum için satın almayı ciddi bir şekilde düşünürdüm.

• Make Your Clock Widget güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Gün Bey bugün Apple ingiltere sitesinde samsunga açtığı davanın kararı gereği bir açıklama yazısı yayınladı. (Aslında daha önce yayınladı fakat mahkeme yayının doğru yapılmadığı gerekçesiyle bir daha doğru bir şekilde yayınlamasına karar verdi ve bu konuda Appleı uyardı) Aslında bu konuda çok fazla bilgim yok. Daha önce bunun olacağı üzerine bir haber yapılmıştı. Bugün ise olay gerçekleşiyor. Apple ile Samsung arasındaki davaların hepsi haber yapıldı. Hatta örneğin Appleın kazandığı Almanyadaki davanın ve California Eyaletindeki davanın sadece girişleri değil, süreçleri ve sonuçları ayrı ayrı haber yapıldı. Hatta bu davaları giriş, süreç ve sonuç olarak ayırırsak her bir bölüm için bazen bir kaç haber hazırlandı. Bir donanımhaber üyesi olarak sizden bu davanın ve bugünkü gelişmelerin de haberini yapmanızı rica ediyorum. Edit: Saptırdığı kelimesi yanlış olmuş, mahkeme kararında belirtilen niteliklerde yayınlamadığı içinmiş. Bu konuda özür dilerim. Edit 2 : Ekşi sözlük kullanıcısından alıntıdır (kasketli). Bu alıntılanan appleın ilk yaptığı cezanın yanlış uygulanmasının dışında bir yenisi.
    quote:

bir reddit kullanıcısının ortaya attığı bir iddia ile çok büyük bir miniçakallığa imza attığı söyleniyor. http://www.reddit.com/r/technology/comments/12kcpo/apples_new_clarification_on_samsung_copyright/http://news.cnet.com/8301-13579_3-57544802-37/apple-accused-of-hiding-u.k-samsung-apology-with-code/ şu da şahane bir görsel anlatım.https://i.minus.com/ibryha2sn77ngq.gif ekran çözünürlüğü, boyutu ne olursa olsun, ipad resmi dinamik olarak boyutlandırılıyor ve böylece ekranın en alt bölümünü, yani samsungdan özür dilediği ifadeyi scroll etmediğiniz sürece görmüyorsunuz.
    Görüldüğü üzere cnet bile bunu haber yapmış. Lütfen alıntının içerisindeki linkleri inceleyiniz, rica ediyorum. Apple ürünlerinin taklit edildiği konusunda Birleşik Krallıkta dava açmış, davanın sonucunda Samsung haklı bulunmuş ve davada bahsi geçen ürünlerin appledan kopyalanmadığı sonucuna varılmış. Hatta mahkeme bu konuda appleı samimiyetsiz bulmuş ve samsungun itibarının zedelendiği gerekçesiyle applea ceza vermiş, ceza olarak appleın internet sitesinde özür metni yayınlamasına karar vermişti. Apple öncelikle sitesinde mahkemenin uygun gördüğü şekilde değilde örneğin daha küçük puntolarla (emin değilim, bir kısım kişiler, cümle içeriğinde de saptırma olduğunu söylüyor) yayınlamış ve mahkeme bu konuda appleı uyarmış ve doğru şekilde bir daha yayınlamasını istemişti. Bugün olanları ise alıntıladım. Bunu ekşi sözlük gibi bir siteden okuyacağıma olayın aslı astarını donanımhaber gibi Apple ile Samsungun aralarındaki davaları görev gereği devamlı haber yapan bir teknoloji sitesinden işin aslını astarını okumayı tercih ederim. Umarım DonanımHaber kurucuları ve editörleri bir çok zaman değer verdiklerini söyledikleri Donanımhaber üyesinin (üyelerinin) bu konudaki talebini görmezden gelmezler.

arkadaş gazetelere bile çıktı apple'ın özür metni.http://www.apple.com/uk/?cid=oas-emeia-domains-apple.co.uk sitesinde de altta özür yazısı bulunmakta şu anda. bırakın teknoloji sitelerini ntvmsnbc.com bile haber yaptı. dava ile ilgili yeni gelişmeleri androidturkiye.net'de bulabilirsiniz.
    http://www.androidturkiye.net/2012/11/03/apple-resmi-sitede-samsungun-patent-ihlali-yapmadigina-dair-ilan-yazisi-yayinladi/

donanımhaber uyusun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.