Şimdi Ara

Uygulama Haber 28. Bölüm 'LetterPress, Need for Speed Wanted, Hungry Shark Evo ve fazlası' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: veteriner69

Samsung Galaxy Note 2 'de (1.6 ghz quad, 1280 * 720) takılma yok.

Birakta o telefonda olmasin hocam

Benim live with walkmanda calisir mi nfs mw?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz ekran çıkıyor izleyemiyorum. Çözümü bilen varsa söylesin bi zahmet.

• acaba donanimhaber çalışanlarının android cihazlarında sorun mu var. tüm oyunlar kasıyor. tüm uygulamalar donuyor...

• Heepde ios

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Samsung Galaxy Note 2 'de (1.6 ghz quad, 1280 * 720) takılma yok.

Hocam bırak da kasmasın artık onda...

• S2 deniycem ama net gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69Samsung Galaxy Note 2 de (1.6 ghz quad, 1280 * 720) takılma yok.
    Birakta o telefonda olmasin hocam Benim live with walkmanda calisir mi nfs mw?

Benim Xperia arc'da sorunsuz ve kasmadan çalıştığına göre, LWW'de de aynı işlemci olduğuna göre de sorunsuz çalışır. Bu arada şunu söyleyeyim NFS MW gördüğüm en iyi Android ve iOS yarış oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Merhaba sevgili donanımhaber editörleri,
    Öncelikle yaptığınız çalışmayı takdir ediyorum, gerçekten bilgilendirici bir program olmuş.Şu sıralar bir tablet almak istiyorum.Cihazı eğlence amaçlı alacağım.Sizce bu konuda ipad (4.jenerasyon) i mi yoksa nexus 10 umu seçmeliyim?
    Android işletim sisteminde tabletlere pek uygulama ve oyun bulunmamakta.Sizce bu konu google ın kendi tabletini yapmasıyla değişirmi.Ayrıca androide uygulama ve oyunların ios e geldikten sonra geldiğinide biliyoruz, bazende oyunlar ios işletim sisteminde daha kaliteli oluyor.Birkaç oyun şirketinin nexus a oyun desteği vereceğini bir haberde okumuştum ama yinede karar veremiyorum.iPad bana mantıklı geliyor ama nexusun işlemcisi yeni bir mimari.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    İyi çalışmalar,
    donanımhaber okuru

Cep telefonunuz ne ise tableti de ayni platform dan alin.

Gorsellik stabilite tecrube ios appstore icin
    Ipad
    Hafiza kartindan dosya aktarimi
    Flash player 11 destegi
    Google platformu icin
    Android tabanli tablet secmek daha iyi olur.

Her iki platformda kaliteli ekrana sahip cihazlar var.
    Diyelim ki cektiginiz fotograflari tabletinize aktarmak sizin icin onemli.

Ipad alirsaniz fotograf kopyalamak icin
    1 bilgisayar ve o bilgisayar da ITUNES olmasi gerekmekte.

Android tablet alirsaniz modeline gore
    Ister Sd den ister usb den veya samsung larda ki gibi s-beam den kolayca atabilirsiniz.

Ipad icin bu durum eksi puan olsa da
    Appstore daki uygulamalar androidden daha iyi.
    Resim attiniz ama ne ile isleyeceksiniz hangi uygulama ile ipad bu konuda androidi geride birakir.bunun gibi bir suru ornek cikar.

Suda bir gercek ki
    Android de hangi oyun hangi uygulama cikti ve IOS a sonradan geldi veya ios sahipleri ciksin diye bekledi.

Androidi yerden yere vurmak degil niyetim gercekler bunlar.
    Android de avantajli tabi.
    Ipadin yari parasina iyi tabletler oldugi gibi
    Ipad parasina yakinda daha buyuk ekranli guzel tablet ler de var.
    Ayrica android de mkv izleyebilir HDMI vb. Arabirimleri cok rahat kullanabilirsini.
    Gelde cik isin icinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 6 Kasım 2012; 5:13:57 >

• İlginçtir Tukcell Maxiplus 5 te akıcı oynanayabiliyorum. 800mhz

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Merhaba sevgili donanımhaber editörleri,
    Öncelikle yaptığınız çalışmayı takdir ediyorum, gerçekten bilgilendirici bir program olmuş.Şu sıralar bir tablet almak istiyorum.Cihazı eğlence amaçlı alacağım.Sizce bu konuda ipad (4.jenerasyon) i mi yoksa nexus 10 umu seçmeliyim?
    Android işletim sisteminde tabletlere pek uygulama ve oyun bulunmamakta.Sizce bu konu google ın kendi tabletini yapmasıyla değişirmi.Ayrıca androide uygulama ve oyunların ios e geldikten sonra geldiğinide biliyoruz, bazende oyunlar ios işletim sisteminde daha kaliteli oluyor.Birkaç oyun şirketinin nexus a oyun desteği vereceğini bir haberde okumuştum ama yinede karar veremiyorum.iPad bana mantıklı geliyor ama nexusun işlemcisi yeni bir mimari.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    İyi çalışmalar,
    donanımhaber okuru

Cep telefonunuz ne ise tableti de ayni platform dan alin.

Gorsellik stabilite tecrube ios appstore icin
    Ipad
    Hafiza kartindan dosya aktarimi
    Flash player 11 destegi
    Google platformu icin
    Android tabanli tablet secmek daha iyi olur.

Her iki platformda kaliteli ekrana sahip cihazlar var.
    Diyelim ki cektiginiz fotograflari tabletinize aktarmak sizin icin onemli.

Ipad alirsaniz fotograf kopyalamak icin
    1 bilgisayar ve o bilgisayar da ITUNES olmasi gerekmekte.

Android tablet alirsaniz modeline gore
    Ister Sd den ister usb den veya samsung larda ki gibi s-beam den kolayca atabilirsiniz.

Ipad icin bu durum eksi puan olsa da
    Appstore daki uygulamalar androidden daha iyi.
    Resim attiniz ama ne ile isleyeceksiniz hangi uygulama ile ipad bu konuda androidi geride birakir.bunun gibi bir suru ornek cikar.

Suda bir gercek ki
    Android de hangi oyun hangi uygulama cikti ve IOS a sonradan geldi veya ios sahipleri ciksin diye bekledi.

Androidi yerden yere vurmak degil niyetim gercekler bunlar.
    Android de avantajli tabi.
    Ipadin yari parasina iyi tabletler oldugi gibi
    Ipad parasina yakinda daha buyuk ekranli guzel tablet ler de var.
    Ayrica android de mkv izleyebilir HDMI vb. Arabirimleri cok rahat kullanabilirsini.
    Gelde cik isin icinden

Dedikleriniz doğru tespitler.

Ancak ben iki büyük sistemden de faydalanmanın daha efektif bir tercih olacağını düşünüyorum.

Bunu Samsung Galaxy S2 ve iPad 3 kullanan biri olarak söylüyorum.

Bu nedenle kimse beni Fanboy'lukla itham edemez.

Ancak ben videoda da inceden bahsedildiği gibi uygulama konusunda Google Play'in App Store'a çok yaklaşacağını düşünmüyorum.

Bana göre bunun iki önemli nedeni var; biri videoda da bahsedildiği gibi donanım farklılıklarının olması, diğeri de videoda bahsedilmeyen bir unsur olarak Android'e harici uygulama yüklenmesidir.

Örnek soru:
    Bu forumda kaç kişi NFS: Most Wanted'ı Google Play'den satın alıp oynuyordur? Kaç kişi satın almadan oynuyordur?

Hal böyleyken bu tür uygulama geliştiriciler neden Google Play için emek harcasınlar ki?
    Diyeceksiniz ki iOS'ta da JB var. Haklısınız; fakat cihazını JB yapmak herkesin tercihi değil; mesela benim.
    Ancak Android bir cihaz kutusundan çıktığı anda harici uygulama yüklemeye hazırdır; hatta cihazı Root'ladın mı ekstradan akar gidersin ki ben Android bir cihazı Root'suz kullanmayı sevmem.

Sözün özü; benim kişisel tercihim telefonda Android, tablette ise iPad'tir. Android sistemi tablette bana göre yeterli seviyeye henüz gelmedi. Ayrıca telefon boyut olarak tablete oranla daha fazla mobil kullanıma uygundur ve Android cihazlardaki özellikler mobil kullanıma daha fazla cevap verecek niteliktedir; bunları (resim kopyalama, harici hafıza, PC bağlantısı vs.) siz mesajınızda belirtmişsiniz zaten.

• Bende s2 kullanuyorum.
    Telefon ve tablet ayni platform olursa
    Hem senkronizasyon ayni olur hemde ayri ayri ucretler odenmez.

Siz Appstore nin uygulamalari konusunda
    Gercekleri soyluyorsunuz.
    Hatta bende yukarida bahsettim.
    Uygulama da ilkleri yasayan hep appstore dir.
    Simdi jb de veya root dan anlamayan kullanici varsayalim.

Butcesi 1000 Tl uzerine yetiyorsa
    Zaten eski yeni mini farketmez IPAD alir.
    Hatta iddia ediyorum iphone 5 1000 tl seviyesinde olsun s3 one x lere bakilmaz bile.IOS u inkar edilemez.

Konu tamamen butce ile alakalidir.

Kendi s2 mi birkac ay evveli 1000 liraya aldim.o siralarda iphone 4s spot sifir 1350 den asagi yoktu.pasaport kayit de 1500.

Kedinin uzandigi ciger Androiddir:))

• Galaxy Sİİ her zamanki gibi mukemmel performans gosteriyor... Simplistic Rom Lite stock rom ve siyah kernel ile kasma donma frame kaybetme vb. seyler olmuyor gayet akici ve hos bir oyun olmus...

• Galaxy s2 ye 4.1 hadi bi surpriz 4.2 gelse de biz de cihazimizdan
    cok daha memnun kalsak.

• Bence 4.2'nin gelmesi çok zor. Hatta ben gelmeyeceğini düşünüyorum.

Android cihazların en zayıf noktası firma desteği.

Hem Android hem de firma desteği isteyenler Nexus serisi cihazlardan şaşmasınlar.

Haziran ayında 4.1 tanıtıldı. Kasım ayı oldu SGS2'ye hala bir şey yok. SGS3'e gelen de sorunlu.

Nexus cihazlar 4.1'i anında aldılar, üstüne de 4.1.2 aldılar. Sorunsuzca kullanıyorlar.
  • Kaliteli oyunlar hep ios için çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Bence 4.2'nin gelmesi çok zor. Hatta ben gelmeyeceğini düşünüyorum.

Android cihazların en zayıf noktası firma desteği.

Hem Android hem de firma desteği isteyenler Nexus serisi cihazlardan şaşmasınlar.

Haziran ayında 4.1 tanıtıldı. Kasım ayı oldu SGS2'ye hala bir şey yok. SGS3'e gelen de sorunlu.

Nexus cihazlar 4.1'i anında aldılar, üstüne de 4.1.2 aldılar. Sorunsuzca kullanıyorlar.

Guncelleme kisminda bircok firmaya nazaran samsung yine iyi ama yeni model cikardiklari icin eski modeller gozardi ediliyor.Resmi 4.2 cikacagini dusunuyorum.Ram yetmiyor diyemezler.

Nexus her ne kadar avantajli olsa da
    S3 boyutun da ve agirliginda S2 Ekran olculerinde micro sd siz radyosuz app siz cihaz da Diger marka modeller kadar pek albenili durmuyor bence.
    Gerci 135gr. bisey degil
    ya yeni LUMIA cilar ne yapsin 145gr.
    ve bayragi tasiyan telefon 185gr. 4.5 " ekran, kisacasi KÜTÜK.

Yabanci bir site de s2 sizintilarindan resimler gordum.Tw 5 ve s3 deki el ile ss alma var gizukuyor.
    Ben 4.1 i herseyden cok 60 fps nin altina dusmeyecek diye bekliyorum.

• Blueprint çok hoşuma gitti
    c5-03 den kurtulduğum zaman oynarım :S

• one S S4 de need for speed'i süper akıcı şekilde yerler parlıyor jilet gibi görüntü stabil çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.