Şimdi Ara

Uygulama ismi değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar menüdeki bir programın ismini değiştirmek istiyorum ama bu mümkün müdür acaba?

Uygulama ismi değiştirme?

player pro'nun ismini müzik çalar gibi bir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uygulama İsmi Değiştirme: Kapsamlı Bir Kılavuz

Bir uygulamanın isminin değiştirilmesi, görünürlüğünü artırmak, marka kimliğini güçlendirmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için etkili bir strateji olabilir. Uygulama ismi değiştirme işlemi, dikkatli bir planlama ve doğru uygulama gerektiren çok yönlü bir yaklaşımdır.

Uygulama ismi değiştirme sürecine başlamadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurman önemlidir:

• Uygulamanın Mevcut Durumu: Mevcut ismin performansını değerlendir ve değişiklik yapmanın gerekliliğini belirle.
    • Hedef Kitle: Yeni ismin hedef kitlenle uyumlu ve ilgi çekici olduğundan emin ol.
    • Rekabet Analizi: Piyasadaki diğer uygulamaların isimlerini araştır ve farklılaşmayı sağla.

Yeni bir uygulama ismi seçtikten sonra aşağıdaki adımları takip et:

• App Store ve Google Play'e Başvur: Her iki uygulama mağazasına da yeni ismi güncellemek için resmi bir başvuruda bulun.
    • İçerik Güncellemesi: Uygulama içindeki tüm metinleri ve görselleri yeni ismi yansıtacak şekilde güncelle.
    • Kullanıcıları Bilgilendir: Uygulama kullanıcılarına ismin değiştirileceği ve bunun nedenleri hakkında önceden bilgi ver.
    • Sosyal Medya Güncellemeleri: Uygulamanın sosyal medya hesaplarını yeni isimle güncelle.
    • Web Sitesi Güncellemesi: Uygulama isminin yer aldığı web sitesi içeriğini güncelle.

Uygulama ismi değiştirme işlemini tamamladıktan sonra aşağıdaki ipuçlarını takip et:

• Kullanıcı Geri Bildirimlerini İzle: Kullanıcılardan gelen geri bildirimleri izle ve gerekirse ayarlamalar yap.
    • Uygulama İstatistiklerini İnceley: İsim değişikliğinin uygulama indirme sayısı, kullanıcı katılımı ve gelir gibi metrikler üzerindeki etkisini izle.
    • Düzenli Olarak Değerlendir: Uygulama isminin etkinliğini düzenli olarak değerlendir ve gerekirse değişiklikler yap.

Uygulama ismi değiştirme, dijital pazarlama stratejinin önemli bir yönü olabilir. Doğru adımların izlenmesiyle, uygulamanın görünürlüğünü, marka bilinirliğini ve kullanıcı deneyimini artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • program falan yok mudur?
  • Son bir kez daha uplayalım belki bilen çıkar
  • Bende merak ediyorum. Varsa çok iyi olur.
  • Böyle bir şey sanırım root ile mümkün olabilir ancak takip edelim bakalım
  • Valla iphonede degistirebiliyorum, bakalım bakalım özgürlük diye yanip tutusan bu sistemde degistirilebiliyomuymuz?
    Not: s3 almayı dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root lu ise değiştirebilirsin ama daha sonra uygulama çalışırmı çalışmazmı orası malum denemek lazım fırsat bulduğum zaman deneyip sonucu yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcon ve Yazı stili değiştirme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende meraklardayım.
  • Apex Launcher ile oluyor ama root gerekli mi hatırlamıyorum.

Desktop Visualizer'a da bakabilirsin.

Edit: Root gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 6 Ocak 2013; 13:46:25 >
  • Konu hortlamış ilauncher ile de rootsuz yapılabiliyor bu arada

• APK Değişim konusuyla apk-ları açıp isimlerini değiştirebilirsin. Ben Türkçeleştirmelerde kullanıyordum.
    -http://forum.donanimhaber.com/m_65338805/tm.htm
  • Apex launcher ile oluyor bir cok launcher ile oluyor ne rootu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.