Şimdi Ara

Uygulama oyun tavsiyesi olanlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android'den geçtim ios'a. Mp3 offline dinledim hep. Mp3 arşivimi taşıyabileceğim youtube gibi sitelerden indirdiğim mp3leri de isim albüm vs düzenleyebileceğim uygulama önerisi olan var mı ? Doppler fena değil ama isim falan düzenleyemedim.

ekleme: evermusic uygulamasını kullanmaya başladım. wifi ile pc den uygulamaya taşıdım. yine internetten indirdiklerimi de içeri aktarabiliyorum. blut servisi özelliği de var ama daha denemedim. İnfo düzenleme ve ekolayzır ayarı da mevcut. şimdilik iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 24 Temmuz 2023; 15:47:21 >

• Safari dışında video mp3 resim indirebileceğim bir tarayıcı var mı ?

ekleme: Documents diye bir uygulama var onda da mp3 indirebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 26 Temmuz 2023; 0:54:5 >
  • Android kullanırken güzel bir ses kayıt uygulaması vardı. Tek tuşla kaydediyor dahası önemli bir söylendiği zaman oraya işaret koyabiliyordum. Apple da böyle bir uygulama var mı ?

• Bazı uygulamalarda iki hesabım var. Birinden bildirim gelsin diğerinden gelmesin istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü ?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 2 Ağustos 2023; 18:7:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.