Açıkçası çok uzun tutulmuş ve çok az uygulama tanıtılabilmiş. Emeğinize saygısızlık gibi olmasın Erdi ve Mesut Abi fakat bu tarz, yeni uygulamalarla ilgili inceleme videolarından hoşlanan arkadaşlar için aşağıdaki linki şiddetle tavsiye ediyorum . http://www.youtube.com/channel/UCl97rZ2Tc7KV9lktmmHNFDQ Haftalık olarak oyun ve uygulama tanıtımı yapıyor bu arkadaş. Hem çok eğlenceli, hem görsel olarak çok iyi hem de çok ama çok çeşitli. Ara sıra telefonumu renklendireyim diyenler için birebir.
aöylede bir program vardı bir zamanlar gayet iyiydi neden gitti bilmiyorum
Kaan Arlı askerde, Gün beyde tek başına yürütmek istememiş, Kaan arlı askerden geldikten sonra devam eder inşallah
portal uygulaması paranoid android romunun holo su gibi birşey. ama holo çok daha başarılı bence. nexus4 kullanıyorsanız ve bu özelliği sevdiyseniz paranoidandroid romunu yüklemenizi tavsiye ederim. sadece nexus4 için değil 15 20 kadar telefona daha destek veriyordu diye hatırlıyorum rom. ayrıca program çok güzel. yeni uygulamalar bekliyoruz.
timely'i indiriyorum. Bulmaca işi hoşuma gitti.
Bu Timely saat uygulamasını kilit ekranında kullanma gibi şansımız var mı ?
güzel anlatım portal uygulaması güzele benziyor deniyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme