Şimdi Ara

Uygulama Rehberi-2: Sizler için seçtiğimiz faydalı ve kullanışlı Android uygulamaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android işletim sistemin kullanan akıllı telefon ve tabletler için birbirinden faydalı ve kullanışlı uygulamaları anlattığımız Uygulama Rehberi isimli uygulamamızın ikinci bölümü ile karşınızdayız. Bu bölümde PC'de müzik dinlerken arayan numarayı gösteren ve sesi otomatik kısan Triggr, otobüs kaçırma derdine son veren Mobiett, gelişmiş saat uygulaması Timely, sosyal medya çoklu uygulaması Portal ile farklı bir konsepte sahip olan video uygulaması 1 second for everyday'i sizler için inceledik.

• Bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun süredir bekliyordum, elinize sağlık

• Bence bilinmeyen uygulamaları tanıtsanız daha iyi olur.

• dursun burda bakarım bi ara

• inşallah faydalı bişeyler bulabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerve...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇÖP
  • umarım faydalı şeyler vardır da zaman boşa gitmez

edit:ist. da değilseniz alarmle alakanız yoksa boşuna izlemeyin ayrıca daha çok uygulama tanıtılsa daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 2 Ekim 2013; 8:05:47 >
  • Yelpazeyi biraz genisletirseniz daha guzel olur

• Konuyla alakası olmayacak ama eğer izleyemiyorum kasıyor diyen arkadaşlar var ise idm adlı programı indirip videoyu pcye indirip öyle izlemeyi denesinler.
  • Play store'da ücretli ama kaliteli programlar arıyorum tavsiyesi olan var mı?

• Güzel bir program olmuş emeğinize sağlık.

• Otobus uygulamasi stabil olursa tadndan yenmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Bence bilinmeyen uygulamaları tanıtsanız daha iyi olur.

Kime göre bilinmeyen?
  • Mesut abi uykusuz musun?

• İzliyoruz.
  • Triggrın premiumunu alınca ek fonksiyonlara sahip oluyoruz da burada o ek fonksiyonların neler olduğunun söylenmesi gerekmez mi ?

• güzel
  • Açıkçası çok uzun tutulmuş ve çok az uygulama tanıtılabilmiş. Emeğinize saygısızlık gibi olmasın Erdi ve Mesut Abi fakat bu tarz, yeni uygulamalarla ilgili inceleme videolarından hoşlanan arkadaşlar için aşağıdaki linki şiddetle tavsiye ediyorum .

http://www.youtube.com/channel/UCl97rZ2Tc7KV9lktmmHNFDQ

Haftalık olarak oyun ve uygulama tanıtımı yapıyor bu arkadaş. Hem çok eğlenceli, hem görsel olarak çok iyi hem de çok ama çok çeşitli. Ara sıra telefonumu renklendireyim diyenler için birebir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.