Şimdi Ara

Uygulama tanıtımı nerede ve nasıl yapılır? Tecrübeli arkadaşları dinliyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uğraşıyororuz didiniyoruz, sonunda ortaya bir ürün çıkarıyoruz.
    Ama maalesef bu ürünü insanlarla buluşturmak konusunda sıkıntılar yaşıyoruz.
    Bu sorunu ilk yaşayan kişi olmadığımın farkında olarak tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini almak istiyorum.

Tabiki bir sihirli değnek beklemiyorum ama işe yarayan önerileri denemek zaman kaybını önler en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım güzel cevaplar verilir. Bundan 4 sene önce ilk uygulamalarimi yaptigimda uygulamanın ön plana çıkması çok kolay oluyordu. Su an arada kaybolmamak çok zor. Hatta ilk yaptığım uygulamarda AVM lerin teknoloji marketlerini gezerdim, uygun telefonlardan yeni bir google play hesabı açıp uygulamayı indirirdim :))

Su an birçok indirme ve yorum paketi satan kişiler oluyor, fakat artık google bu yorum ve oylamaları bir şekilde tespit edip dikkate almıyor.

Reklam vermek bir yerden sonra biraz pahalı oluyor.

Sosyal medya hesaplarından veya forumlardan ciddi bir geri dönüş olmuyor genelde.

Bence en güzeli bir tanitim ve yardımlaşma grubu kurup gerçek kullanicilar olarak uygulamalarımizi tanitabiliriz. Tabi nasıl bir kontrol mekanizması yapılabilir biraz düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysout -- 14 Mart 2016; 10:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysout

Umarım güzel cevaplar verilir. Bundan 4 sene önce ilk uygulamalarimi yaptigimda uygulamanın ön plana çıkması çok kolay oluyordu. Su an arada kaybolmamak çok zor. Hatta ilk yaptığım uygulamarda AVM lerin teknoloji marketlerini gezerdim, uygun telefonlardan yeni bir google play hesabı açıp uygulamayı indirirdim :))

Su an birçok indirme ve yorum paketi satan kişiler oluyor, fakat artık google bu yorum ve oylamaları bir şekilde tespit edip dikkate almıyor.

Reklam vermek bir yerden sonra biraz pahalı oluyor.

Sosyal medya hesaplarından veya forumlardan ciddi bir geri dönüş olmuyor genelde.

Bence en güzeli bir tanitim ve yardımlaşma grubu kurup gerçek kullanicilar olarak uygulamalarımizi tanitabiliriz. Tabi nasıl bir kontrol mekanizması yapılabilir biraz düşünmek lazım.

Aslında tanıtım için insanın aklına ilk gelen mecra sosyal medya oluyor fakat malesef bu iş için pek ideal bir ortam değil. Şu kadarını söylemeliyim ki 1.2 Milyon takipçisi olan bir hesap sizin tanıtım görselinizi yada linkinizi retweet ediyor fakat sonunda sizin uygulamanızı indiren kişi sayısı bazen 3 bazen 5 kişi artıyor. Şu ana kadar burada veya çeşitli forum sitelerinde açmış olduğum konulardan da elle tutulur bir geri dönüş sağladığımı söyeyemem. Aslında burada da sizin ve bir kaç arkadaşın dışında bu işlerle ilgilenen başkalarının olmadığını düşünmeye başlamadım desem yalan olur.

Üretmekten çok tüketmekle ilgileniyoruz sanırım.

Bahsettiğiniz grup mekanizmasını oluşturmanın bir yolu, ortamı veya yöntemi varsa ben de bu oluşumun içinde yer almak isterim. Hem kendimizi geliştiririz hem de tanıtım konusunda bir birliktelik sağlamış oluruz.

• Valla bende yeni bir uygulama koydum 2 3 gun öncesi simdilik arkadaşlardan baska indiren yok o kadsr uğraş a karsilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Valla bende yeni bir uygulama koydum 2 3 gun öncesi simdilik arkadaşlardan baska indiren yok o kadsr uğraş a karsilik

Çok da farklı sayılmaz aslında durumlar. uygulama neydi bu arada en azından biz bi bakıp indirelim birbirimize faydamız olsun. :)
  • androveloper kullanıcısına yanıt
    Pm atiyorum hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.