Şimdi Ara

Uygulama yüklenmedi... Paket Bu Cihazın CPU'suyla Uyumlu Yerel Kod İçermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulama yüklenmedi... Paket Bu Cihazın CPU'suyla Uyumlu Yerel Kod İçermiyor

Telefonu sıfırlamadan önce yükleyebiliyordum anlamadım ne kadar aradıysam bulamadım yardim edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Paket Bu Cihazın CPU'suyla Uyumlu Yerel Kod İçermiyor Hatası

"Paket bu cihazın CPU'suyla uyumlu yerel kod içermiyor" hatası, Android uygulamalarını yüklemeye çalıştığınızda karşılaşabileceğiniz bir sorundur. Bu hata, yüklemeye çalışılan uygulamanın cihazınızın işlemcisiyle (CPU) uyumlu olmadığını gösterir.

Bu hata genellikle şu durumlarda oluşur:

• Uygulama, cihazınızın CPU mimarisiyle uyumlu olmayan bir CPU mimarisi için derlenmiştir (ör. ARMv7 yerine ARMv8).
    • Uygulama, cihazınızın işletim sistemi sürümüyle uyumlu değildir.
    • Cihazınızda, uygulamayı yüklemek için gerekli olan yerel kod kitaplıkları yoktur.

Yüklenen Paket Yerel Kod İçeriyor HUAWEI

HUAWEI cihazlarında bu hata, cihazın yüklenen paketin yerel kodunu içermediği durumlarda da oluşabilir. Bu, HUAWEI'in uygulamaları Google Play Store dışındaki kaynaklardan yüklemeyi kısıtlayan güvenlik önlemlerinden kaynaklanmaktadır.

Bu Hatayı Giderme

Bu hatayı gidermek için şu adımları deneyebilirsin:

• Cihazının işletim sistemini en son sürüme güncelle.
    • Uygulamanın cihazın CPU mimarisiyle uyumlu bir sürümünü bulmaya çalış.
    • Uygulamayı Google Play Store gibi güvenilir bir kaynaktan indir.
    • HUAWEI cihazlarında, cihazının Ayarlar menüsünden "Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirebilirsin. Ancak, bu seçeneği yalnızca güvenilir kaynaklardan uygulama yükleyeceğinden emin olduğunda etkinleştirmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.