Şimdi Ara

'Uygulamalara Yorum, 5 Yıldız, İndirme Hizmetleri' Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bazı sitelerde bu tarz konular görüyorum. İndirme sayısına göre fiyat verip mağazadaki ugulamanıza bu şekilde hizmet veriliyormuş. Mesela örnek olarak;

50 Adet -> 150₺
    100 Adet -> 290₺
    200 Adet -> 450₺

gibi. Tabi bunu ne şekilde yapıyorlar bir bilgim yok. Bu tarz hizmet alan,kullanan var mıdır? Ne kadar sağlıklı ne kadar güvenilir? Eğer öyleyse, uygulamayı/oyunu tanıtmak için reklam vermek yerine bu tarz hizmetleri tercih etmek ne kadar mantıklı? Tamamen cahilliğimden soruyorum. Tecrübeli arkadaşlar bu hizmetin artısını ve eksisini anlatabilirlerse sevinirim. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Eylül 2019; 10:27:51 >

• Bunlar uygulamanızı üste çıkaracak şeyler değil. Rakip şirketler dijital pazarlama konusunda çok tecrübeli oldukları için oyunları hep 1m+. Mesela 450 TL ile reklam verip kullanıcı başına düşen reklam ücretini kullanıcı başına gelirden daha düşük tutarsan işte o zaman kazanırsın. Veya her yerde konu açarsın bir çok forum var. Özellikle yabancı forumlarda oyunun tutarsa baya gidersin.

Veya istisnalar vardır. Oyununla dalga geçmek için bir twitter hesabında paylaşırlar ve 50 milyon aktif oyuncun olur.

bkz:(https://ceotudent.com/ailesi-gunluk-1-kazanirken-flappy-birdu-yaratan-cocugun-hikayesi)
  • Buna verilecek para reklam icin harcansa uygulama icin cok daha yarar saglar.

Pardon yanlis yazmisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 17 Eylül 2019; 13:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @codforc / Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

@Baxa / Anladım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 17 Eylül 2019; 15:44:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.