Şimdi Ara

uygulamalarımı güncelleyemiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün telefonuma kitkat güncellemesini yaptım güncelleme sırasında herhangi bir problem yaşamadım.. fakat güncellemeden sonra facebook whatsapp oyun vs. gibi uygulamaların güncellemesini yapamıyorum yapmak istediğimde indirme yaparken yeterli hafıza yok hatası veriyor.. sorunu bi türlü çözemedim başına gelen varmı nasıl çözdünüz ????

• quote:

Orijinalden alıntı: delibaşşş

arkadaşlar bugün telefonuma kitkat güncellemesini yaptım güncelleme sırasında herhangi bir problem yaşamadım.. fakat güncellemeden sonra facebook whatsapp oyun vs. gibi uygulamaların güncellemesini yapamıyorum yapmak istediğimde indirme yaparken yeterli hafıza yok hatası veriyor.. sorunu bi türlü çözemedim başına gelen varmı nasıl çözdünüz ????

Uygulamalar oraya gir ordan istedigin uygulamalarinin secerek onbellegi temizle yada verileri temizle yap facebook, youtube, google play hizmetleri vb. Gibi sonnra resimdeki gibi sag alt kosede boyut 200 mb olacak 200 mb tin altina duserse hic birsey yukleyemessin onun icin arada uygulamalarimin onbellek ve verilerimi temizlemen lazim discovery lkullanmak yetenek ister zor yani bide forumu arastir orda hafiza artirma var root yapmaya gerek kalmadan basit bi islem yapanlar memnun hafiza komusunda ok.
     uygulamalarımı güncelleyemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dediklerini forumlarda okuyarak saten yapmıştım çözüm olmadı.. arkadaşlar bu sorunu yaşıyorsanız tek çözüm telefonu pc ye bağlayın önemli dosyaları kopyalayın telefonun ayarlar bölümünden telefonu sıfırlayın sorun çözülücektir... doğukan kardeşim yardımcı olmaya çalışmışsın teşekkürler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.