Şimdi Ara

Uygulamam Hakkındaki Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 2 hafta önce markete koyduğum uygulamam hakkındaki görüş, eleştiri ve önerilerinizi rica ediyorum. Uygulamada kısaca ne olduğunu anlatacak olursa;
    Akaryakıt istasyonlarının tam konumlarını, kullanıcılar tarafından fiyat girilerek güncel fiyatları, kampanyaları güncel bir şekilde görebiliyorsunuz. Ayrıca güzergah çizdirebiliyor ve bu güzergahtaki istasyonları da görebiliyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.
    Uygulama adı: Akaryakıt Haritası
    Link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fourabrothers.akaryakit

• Yukarı yapayım bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşlerini de paylaş bari :)
  • Aracım yok o yüzden kullanmayı denemedim. Görüşlerini de paylaş bari deyince deneyeyim dedim ama güzergah kısmını doldurup onaylayınca uygulama durdu diyince pek deneyemez oldum. Ve durum çubuğundaki simgeler biraz hassas. Özellikle filtrele simgesine bastığımda çoğunlukla durum çubuğu aşağı inmeye çalışıyor.

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkürler. Uygulamayı açtığınızda istasyon veritabanı yüklenmiş miydi? Haritada istasyonlar gözüküyor muydu? Güzergah yaptığınızda mesela Gebze yazdığınızda Google tarafından sunulan listeden Gebze.. kısmını seçerek yaptınız değil mi? Hatayı anlamak için soruyorum.
  • alisgumush A kullanıcısına yanıt
    Daha önce yükleme uzun sürecek diye iptal ettiğim içinmiş artık durduruldu demiyor. Bunun için özür dilerim :(

Ama üstteki simgeler hala hassas. Durum çubuğuna tıklayarak çalışan kısayollarım var, simgeye tıklarken çoğunlukla onlar çalışıyor simgeler değil. Üstelik simgeye baya aşağıdan basıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.