Şimdi Ara

Uygulamayı SD Karta Yükleyince Telefon Sapıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32gb kart taktım, şu asphalt 8'i indireyim dedim, sd karta indirmiyor bir türlü. Yeniden dene yazısı çıkıp duruyor. Neyse küçük boyutlu uygulamaları yükledim sorun yoktu başta, telefondaki uygulamaları taşı dedim, telefon kitlendi. reset attım düzelmedi aynı yine, tuşlar işe yaramıyor resetten başka. Neyse SD kartı çıkardım düzeldi. Tekrar taktım yine aynısı oldu, bu sefer çıkartıp geri takınca sadece indirmeleri ve videoları karta kaydet dedim şu an sıkıntı yok. Kart Kingston 32gb.

Nokia 1320 kullanıyorum, Windows 8.1 olanlarda aynı şey oluyor mu?

• Hocam telefon hafızasındaki uygulamaları sd karta atmaya çalışırken bende de telefon kitleniyor telefonu unlock edip öyle kurdum uygulamaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd kart ile tuhaf hatalar alıyorsanız bütün uygulamalarınızı telefona atıp sd kartı formatlayın ve tüm oyunlarıda sd karta atın,uygulamaların sd karta atılmasını tavsiye etmiyorum...
  • sd kartın hızından dolayı bir problem olabilir mi
  • bende sd karta atınca bazı uygulamalar sapıttı
  • Sd kartın hızından değil kesinlikle. Unlock edip taşıma nedir acaba? Şu an sd karttan büyük boyutlu oyun ya da program çalıştırıyor musunuz?

• Toshiba class 10 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım,navigasyon gibi bazı temel uygulamalar hariç butun uygulamalar,oyunlar sd kartta

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Toshiba class 10 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım,navigasyon gibi bazı temel uygulamalar hariç butun uygulamalar,oyunlar sd kartta

Çok ilginç. Peki nasıl yaptınız kartı takınca taşıdınız mı yoksa direk oraya mıkurdunuz? Buyuk boyutlu ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leblebi Dede

quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Toshiba class 10 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım,navigasyon gibi bazı temel uygulamalar hariç butun uygulamalar,oyunlar sd kartta

Çok ilginç. Peki nasıl yaptınız kartı takınca taşıdınız mı yoksa direk oraya mıkurdunuz? Buyuk boyutlu ne var?

Telefondan karta taşıdım hocam,sd karta izin vermeyen uygulamalar kaldı telde.50-60 uygulama yukludur,asphalt 8 ide kurmuştum kaldırdım sonra ama sorunsuz oynanıyor,çok nadir anlık takılma oluyordu
    Sandisk in sd kartlarının sorunlu olduğunu biliyordum o yüzden toshiba aldım memnunum.kingston hakkında bilgim yok

• Bende Toshiba Class 10 UHS-1 Yüksek hızlı SD kart var. Telefonum ise Lumia 620. Telefonun yazma hızını 'HARDWARE TESTS' ile 10 MB/S olarak ölçtüm. Aynı şekilde kartın hızı da telefonunki ile eşdeğer çıktı. Bütün uygulama ve oyunları SD karta attım. Hiçbir problem çıkmadı fakat özellikle müzik dinlerken bir sure sonra telefon kitleniyor ve yeniden başlatılıyor. Sonrasında kartı tarayıp duruyor ve uygulamalar geri geliyor. Bu sorunu bende çözemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.