Şimdi Ara

UYGUN EKRAN KARTI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. bana göre zor ama sizlere göre kolay gelebilecek bir problemim var. elimde i5 3570k işlemci ve 8 gb ram olan ayrıca ekran kartının da onboard olan pc kasası mevcut. bilgisayarı hali hazırda kullanıyorum. sadece ekran kartı eklemesi yapmak istiyorum. bütçemde enfazla 350-400 tl. bilgilerinize dayanaraktan önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.

• yardımcı olabilecek yokmu?
  • O fiyata iyibir ekran kartı zor ama 700 tlye asusun gtx 1050 lerinden alabilirsin. Fabrika overclocklu vardı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam anakart ta ddr5 i destekleyip desteklemedigini bilemiyorum. bilgisayar 6-7 sene oldu sanirim. ddr3 lu 4gb ram li ekran kartlari performans olarak dediklerinize gore nasil olur. ornegin bu

UYGUN EKRAN KARTI!!!

•  UYGUN EKRAN KARTI!!!

• Anakartınız Ddr5 ekran kartı destekliyor hocam. Zaten Pci express slotu olması yeterli. Önemli olan güç kaynağı. Güç kaynağınız sağlam 350-400 Watt bir ürün ise, rahatlıkla yukarıdaki kartlardan birini alabilirsiniz. Sizin önerdiğiniz kart çok düşük, zaten benim önerdiğim onun bir üst versiyonu. GT 740 veya R7 250

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTX 1050Ti

bütçe yetmiyosa biriktir 400 (50€+aracı+KDV) liralık karttan bi halt olmaz

çok oldu dersen

Sapphire RX460

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 8 Şubat 2017; 15:2:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperSRT

350-400 civarı R7 250 veya GT 740 alabilirsin.

Asus 2 GB GDDR5 GT 740 OC;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt740-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Asus 2 GB GDDR5 R7 250;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-250-oc-ddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-2-ekran-karti.html

Ben de gt 740 düşünüyorum ama bakalım

• bu iki kartta sıfır olarak para verilip alınmaz. ikinci elden gtx750ti-rx460-gtx1050veya ti alınabilir.
    bütçenin artması gerekebilir.

Asus 2 GB GDDR5 GT 740 OC;

Asus 2 GB GDDR5 R7 250;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.