Şimdi Ara

Uygun Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Asus - TA951 kasa, Msi K9AGM3 - FIH anakart, AMD X2 4400+ CPU, 250+80gb HDD, 2gb ram, asus dvd-rw ve samsung dvd-rom olan bir kasa için güç kaynağını değiştirmeden alabileceğim en iyi ekran kartı hangisidir sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAngel -- 25 Kasım 2008; 2:13:43 >

• HD 4670 olabilir. Harici güç girişine ihtiyaç duymuyor...

Performans olarak yaklaşık HD 3850 performansı verir. Belki bir ihtimal 9600GT olabilir ama en düşük güç gereksinimini bilmiyorum...
  • Dün forumda benim sistemime benzer sistemler için yapılan önerilere baktığımda ikinci el bi 8800gt alabileceğimi de farkettim.Sizce bu sistem için bu ikisinden en uygun olan f/p kartı hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAngel -- 25 Kasım 2008; 11:17:08 >
  • F/P kartı kuşku yokki 9600GT dir ve sisteminize de uygundur.
  • 8800GT başarım olarak çok iyi bir karttır. Eğer imkân varsa 8800GT derim tabii ki. HD 4670 ile arasında kıyas yapılırsa herhalukarda 512MB 8800GT önde olur. Ama ne kadar güç ister bilmiyorum. Ya da sizin güç kaynağınız yeter mi bilmiyorum diyeyim. İkinci el fiyatları ne civarda bilmiyorum ama Biostar 8800GT 107$+KDV civarındaydı...
  • Beyler kusura bakmayın yazarken klavyem sürçmüş 8600gt yazacaktım.Zaten 8800gt yi kaldıracağını hiç sanmıyorum, yine de yorumlar için teşekkürler.Kafamda alacağım kartla ilgili yavaş yavaş bişeyler oluşmaya başladı :)...
  • HD 4670 kartlar 8600GT serisinden daha yüksek başarım gösteriyorlar. Her iki seri de harici güç girişine gereksinim duymuyor. Tabii burada bütçe önemli. HD 4670 nispeten daha yüksek fiyatlıdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.