Arkadaşlar 144 HZ monitör olacağım 1 ms tepkime veya 2ms olabilecek bir şekil de uygun fiyata önerileriniz nelerdir acaba
Yardımcı olursanız sevinirim.
Amazondan asus vg248qe 950 tl civari vergi yatarsa 800e denk gelio
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Münferit
Amazondan asus vg248qe 950 tl civari vergi yatarsa 800e denk gelio
Teşekkürler hocam kontrol edeceğim
ben de almayı düşünüyorum da asus 1-2 hafta önce duyuru yaptı 250 hz monitörlerini tanıttı. bunların çıkmasını beklemek daha iyi olur , bunlar çıkınca haliyle 144 hzler ucuzlayacağı için öyle almak daha mantıklı bence. beklemek istemiyorum dersen alınabilecek en iyi monitör benq xl2411z fiyat / performans olarak diğerlerinden çok daha önde.
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
ben de almayı düşünüyorum da asus 1-2 hafta önce duyuru yaptı 250 hz monitörlerini tanıttı. bunların çıkmasını beklemek daha iyi olur , bunlar çıkınca haliyle 144 hzler ucuzlayacağı için öyle almak daha mantıklı bence. beklemek istemiyorum dersen alınabilecek en iyi monitör benq xl2411z fiyat / performans olarak diğerlerinden çok daha önde.
kardeş bahsettiğin monitör 5 sene sonra bile 3000 tl den aşağı düşmez bilgin olsun.
bu arada söylediğin monitörü öneriyorum bende hepsiburada kampanya yapmış 1200 tl ye falan geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
250 hz monitör nedir ya. 250 hz alınca ne değişecek acaba. 60 Hz de bile gayet akıcı oyun oynarken 144 hz de cam gibi oynarken 250 hz ne getirecek acaba. İnş o farkı anlayacak göz bizde vardır
QuelTaLas
kullanıcısına yanıt
valla açıkçası pek umurumda değil 250 hz'in faydasının olup olmayacağı. tek artısı 144hzlerin fiyatının düşecek olması.
250 bize fazla gelir zaten yahu 144 iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme