AYRICA İSTEĞE BAĞLI AVID PROFESYONEL MONTAJ SETI ILE KURGULANAN GORUNTULERINIZ DVD HALINDE TESLIM EDILIR. DVDLER BASKILI ORJINAL ARA YUZLU TESLIM EDILIR.
BUNUN DISINDA WEB TASARIM VE GRAFIK TASARIM UYGULAMALARIMIZDA MEVCUTTUR.
(not: Fotoğraf çekimi hizmetimiz yoktur. Profesyonel Video çekim ve Video kurgu hizmetlerimiz mevcuttur.)
Hayatınızın en mutlu günlerinden birisi her şey hazır evleniyorsunuz... Bugün unutulmaz olmalı bu gecede ki fotoğraflar video çekimi kusursuz ve muhteşem olmalı ki dostlarınızla, ailenizle ilerki senelerde çocuklarınızla ve kim bilir elli yıl sonra torunlarınızla hep beraberce fotoğraflarınıza bakacak, o gün ne kadar eğlendiğinizi hatırlayacak ve defalarca anlatacaksınız.
HİZMETLERİMİZ:
DÜĞÜN VİDEO VE FOTOGRAF ÇEKİMLERİ BAYİİ TOPLANTI ÇEKİMLERİ MÜZİK VİDEO KLİPLERİ TANITIM FİLMİ YAPIMI VİDEO KLİP KAMERA ARKASI ÇEKİMLERİ ve MONTAJI REJİ SİSTEMLİ ÇEKİMLER MONTAJ, EDİTİNG ve COMPOSITING NİŞAN VİDEO VE FOTOGRAF ÇEKİMLERİ FİRMA TANITIM FİLMLERİ SEMİNER, FUAR VİDEO VE FOTOGRAF ÇEKİMLERİ PROFESYONEL VİDEO FOTOĞRAF MONTAJ KURGU BAYİİ TOPLANTILARI BARKAVİZYON SUNUM VE GÖSTERİM, SLAYT GÖSTERİLERİ ŞİRKET YEMEKLERİ KLİP BASIN TOPLANTISI VİDEO VE FOTOGRAF ÇEKİMLERİ ÖDÜL PLAKET TÖRENLERİ ÜRÜN TANITIM FİLMLERİ-LANSMAN ÜRÜN KATALOG ÇEKİMLERİ KATALOG ÇEKİMLERİ VİDEO KAYITLARI KATALOG ÇEKİMLERİ