< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 25 Temmuz 2016; 10:36:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 25 Temmuz 2016; 10:36:40 > |
Forumdaki RX 480'ciler için 1 dakikalık anma ve saygı duruşu...
|
şu okullar neden yaz tatiline girer...
hala sidik yarıştırdığını sanan -18,korteks iflası yaşamış mahluklar şu forumda gün geçtikçe artıyor,kimseye laf anlatılamaz hale gelmiş durum. ulan asgari ücret 1300 tl,orta seviye(mainstream) kart olmuş 1000 küsür lira....lağım çukuru gibi ülkede yaşıyorsun,aldığın paranın döviz karşısında tuvalet kağıdı kadar anca değeri kalmış,ama tek derdin amd nvidia'ya nasıl koymuş,nvidia amd'ye nasıl sokmuş... tuttum ben bu ak gençliği,olmuş bunlar... allah belanızı..... |
Çok şükür sizinki gibi akıl yoksunu fanatiklerden değilim. Sizin gibi konulara girip kartları karalamak gibi uçup fanatik hallerim de yok. Daha söylediğini gösterecek bir kanıt koyamıyorsun, üstüne de iyice yalan, iftira ne varsa sallıyorsun. 480 konusundan arazi olduğunuz gibi 1060 çıkınca buralarda da görmeyeceğiz sizin gibileri, ona seviniyorum.
Kart hakkında doğru düzgün kimse de bir bilgi yok, paşam coilwine'ı bile ölçmüş. Ne deyim, Allah akıl fikir versin. Bu kadar uçmanın alemi yok. Alt tarafı elektronik bir donanım, bu kadar ufak şeyler için bu kadar ezilip büzülmeye gerek yok. |
Bakmadığım alıntılara bakıyordum, bunu gördüm. Mete sen cidden çok şakacı bir arkadaşımız olarak kalacaksın hep. GTX 1080 önce Fury X'i geçsin dediğin videoda GTX 1080 zaten Fury X'e %40'a yakın fark atıyor. Yanlış video linki mi verdin naptın? GTX 1080'den ne yapmasını bekliyordun anlamadım ki.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|