Şimdi Ara

GTX 1660 Ti hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTX 1660 Ti hâlâ alınır mı yoksa o fiyata daha iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz?

• İşkembeden atmak mı?

Ben kartların PCB'lerinde kullanılan VRM bileşenlerinin kalitesine göre tavsiyede bulunuyorum. Siz ise 2 derece sıcak, fanı ise 4db sesli çalışıyor diye yazıyorsunuz.

GPU isterse 50 derecede çalışsın, dandik mosfetler kullanılmışsa ve sürekli yüksek sıcaklıklarda çalışırsa GPU'dan önce o kısım bozulur. Tabii bunlar Youtube'daki beş para etmez Türkçe incelemelerde anlatılmaz. NCP302045 dersem bir şey anlamazsınız.

Ayrıca sorun yaşayıp konusu silinen arkadaşı konuya çağırdım. Bakalım kim çamur atıyormuş.
  • 2009 da çıkmış karta para verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

2009 da çıkmış karta para verilmez
    :DD öneriyor musunuz?
  • SoFunny S kullanıcısına yanıt
    Youtube'dan diğer bileşenleri de hesaba katarak, test videolarına bak. Sıcaklıklarına bak.
    Benim önermem bir şey ifade etmez, senin ney istediğin önemli.
  • nvidia'nın şu an için en fp kartı özellikle indirim dönemlerini kovalarsanız çeşitli markaların 1660 ti modellerini 2000 tl altında bulmak mümkün olabiliyor. tavsiye ederim 1080p high-ultra 60 fps için çok çok yeterli bir kart tdp oranı da iyi
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    1300-1400 liralik rx 580 de 1080p ultra da 60fps veriyorsa. 2000 liralık 1660ti f/p olmaz.
  • Bütcen eğer 2060 a yetmiyorsa bu kartı al. 590 hakkında çok bilgim yok o kartı da aslında düşünüyorum ama 1660ti ye hasta oldum. İndirim girsin diye bekliyorum 1800 bandına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki alınır neden alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Haziran 2019; 4:47:6 >

• Nasıl hala alınırmı? GTX 1660ti dediğin kart çıkalı daha ne olduki? Hem zaten çok güçlü bir kart uygun fiyata bulursanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • Üzerinden uzun yıllar geçti hocam alınmaz artık 2000 civarına gaming x veya rog strix serisi, 1800 1900' e de diğer modellerini bulabilirseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınmaz zaten bu kart 1070 e eşdeger bir kart gidin daha ucuza 1500 1600 bandına 1070 var hem 2 gb fazla vram hemde daha ucuz ve güçlü

eger 2000-2200 tl bandında iseniz 2.el gtx 1080 bile allırsınız
  • 10 yıllık kart alinmaz tabi ki.
    9800 GT öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 5 Haziran 2019; 11:10:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanında kalp var bayram öpücügü niyetine efenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

alınmaz zaten bu kart 1070 e eşdeger bir kart gidin daha ucuza 1500 1600 bandına 1070 var hem 2 gb fazla vram hemde daha ucuz ve güçlü

eger 2000-2200 tl bandında iseniz 2.el gtx 1080 bile allırsınız
    mınıngsız az kullanılmış turkıye garantılı helekı 2 sene daha yakın olan kartı o fıyatlara kım verır. mısal ben vermem. rtx asu oçc bıle beynıune verırken neden o fıyatlara kendı kartımı satayım mısal. ama hasatı cıkmıs yurt ıdı mınıoglı kartlar o fıyata satılıyor. alan alır ben satın almam.
  • dosum dedigim fiyata hep garantili ev cihazları minig olan cihazlar 1200 1400 arası gidiyor

1500 1700 arası hep ev cihazı temiz 1070 ler gidiyor

ki 1200 e minig bile olsa alınır kullanılır
    www.sahibinden.com
    Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-nividia-gtx-1070-689443480/detay

minig olan lar

temiz olan cihazlar
    www.sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-evga-gtx-1070-ftw-696925606/detay

www.sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx-1070-amp-697831393/detay

• asko56 kullanıcısına yanıt
    tamam güzel ama ben almam. bu arad senı forumda senelerdır gorup mesajlarını güzelce okuyan sana değer veren bır userım. bu arada ıyı bayramlar.
  • yok zaten ben örnek gösterdim dedigim gibi 1800 2000 tl vermek yerine 1500 e 2.el düsünülebilir tabi herkesin kendi düsüncesi saygı duyuyorum

sizede iyi bayramlar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

yok zaten ben örnek gösterdim dedigim gibi 1800 2000 tl vermek yerine 1500 e 2.el düsünülebilir tabi herkesin kendi düsüncesi saygı duyuyorum

sizede iyi bayramlar diliyorum
    Tekrar merhaba. mısal ben 2 k da oyun oynadığım ıcın o 2 cı ele 2500 tl ye satıp ımzamdakı kartımı bır ara newageden zotac B modelını rtx 2700 almayı duşundum. ama yurt dışı ve mıcron bellk ılletı varken yurt dışına guvenıp satın almadım. kısısel gorusler bunlar. ben bf5 hard oyuncusuyum. benım ıcın 1 fps bıle onemlı. kaldıdıkı bahsettıgım kartlarda 10 fps var ben bu fıyatı vermeyı o zman göze almışken sımdı acı dahada açılmakta. ıstedıgım kart aynı sıtede ama fıyatı4300 tl olmuş. ben malmıyım kalkıp 200 tl ye canım güzel kartımı vereyim. bıraz sübjektif olun konuda. aynı olay o sızın gosterdıgınız kartlar ıcınde gecerlı benım su an gene 1070ti olsa 2 seneye yakın garantısı olsa hayatta 2000 tl den aşağıya satmam. bosver bu konu yazdıkça sürer. yukarda dedıgım gıbı senı forumda sevıp sayarım. tekrar ıyı bayramlar dılerım arkadaşım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.