Merhaba, sizlerde uygun fiyatlara linux sanal sunucu sahibi olmak istiyorsanız web sitemizi mutlaka incelemelisiniz. www.eselax.com Aşağıda bir kaç örnek paketimizi sizin için paylaşmaktayız. İşlemci: Intel(R) Xeon(R) CPU İşlemci Limit: 2 Core Ram: 4096 MB DDR3 Ram (4 GB) Hard Disk: 50 GB SSD Disk Trafik: Limitlendirilmemiş Hat: 1 Gbit Port IP: 1 Adet Kullanılabilir İşletim Sistemi: Linux (Sipariş Esnasında Seçilebilir) VM: Türkiye / İstanbul Ücretsiz Kontrol Paneli Seçenekleri VPS Kontrol Paneli RDNS Kaydı Yapılmaktadır Aylık: 30.00 TL + KDV İşlemci: Intel(R) Xeon(R) CPU İşlemci Limit: 4 Core Ram: 8192 MB DDR3 Ram (8 GB) Hard Disk: 70 GB SSD Disk Trafik: Limitlendirilmemiş Hat: 1 Gbit Port IP: 1 Adet Kullanılabilir İşletim Sistemi: Linux (Sipariş Esnasında Seçilebilir) VM: Türkiye / İstanbul Ücretsiz Kontrol Paneli Seçenekleri VPS Kontrol Paneli RDNS Kaydı Yapılmaktadır Aylık: 45.00 TL + KDV İşlemci: Intel(R) Xeon(R) CPU İşlemci Limit: 6 Core Ram: 10240 MB DDR3 Ram (10 GB) Hard Disk: 70 GB SSD Disk Trafik: Limitlendirilmemiş Hat: 1 Gbit Port IP: 1 Adet Kullanılabilir İşletim Sistemi: Linux (Sipariş Esnasında Seçilebilir) VM: Türkiye / İstanbul Ücretsiz Kontrol Paneli Seçenekleri VPS Kontrol Paneli RDNS Kaydı Yapılmaktadır Aylık: 70.00 TL + KDV Kurumsal Firma Bilgiler; Ünvan: Eselax Teknoloji İletişim ve İnternet Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Vergi Dairesi: Gaziosmanpaşa Vergi Numarası: 3770773705 Ticaret Sicil Numarası: 178964-5 Web Sitesi: www.eselax.com Mail Adresi: bilgi@eselax.com Skype Adresi: Eselax Telefon Numarası: 0850 303 47 13 (C.tesi - Pazar ulaşılamaz) Fatura Tipi: E-Fatura < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RmzT -- 5 Mart 2021; 21:7:53 > |
Bildirim