Şimdi Ara

Uygun Fiyata RGB Şerit led - Kontrol kumandası - Müziğe Duyarlı Hale Getiren Ünite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RGB Şerit Led ve Kontrol Ünitesinin Çalışmasını Gösteren Örnek Video :
    http://www.youtube.com/watch?v=aXL6l0JttTQ

Müziğe Duyarlı Kontrol Ünitesinin Çalışmasını Gösteren Örnek Video :
    http://www.youtube.com/watch?v=pkqYlgaAa10

http://www.youtube.com/watch?v=EfugYPekkmc

http://www.youtube.com/watch?v=phz3wGelWac

LÜTFEN VİDEOLARI SONUNA KADAR İZLEYİNİZ

Merhabalar bir proje için almış olduğum şerit led ve bazı aparatlardan elimde kalanları satışa çıkarıyorum. Ürünleri aldığım fiyattan veriyorum. Maksadım kar etmek değil elimde boş duran ürünleri elden çıkarmak.

Ürünlerin tamamı sıfırdır. Sadece bazı ürünlerin(kontrol kumandaları) çalışıp çalışmadığı test edilmiştir.

ÜRÜN 1 : 24 Tuşlu rgb kontrol ünitesi. Sıfırdır ve 1 adet mevcut
     Uygun Fiyata RGB Şerit led - Kontrol kumandası - Müziğe Duyarlı Hale Getiren Ünite

ÜRÜN 2 : 44 Tuşlu rgb kontrol ünitesi. Sıfırdır ve 1 adet mevcut

ÜRÜN 3 : Şerit ledi müziğe duyarlı hale getirmeye yarayan Müziğe duyarlı şerit led aparatı (24 tuşlu kontrol ünitesinin görevini de aynen yapmakta). Sıfırdır ve 1 adet mevcut

ÜRÜN 4 : 3 çipli Silikonlu (iç ve dış mekan) RGB Şerit led (metrede 30 led). 6 paket yani 30 metre vardır. Her pakette 5 metre bulunmaktadır ve minimum satış 5 metredir. Sıfırdır ve beyaz zeminlidir.

ÜRÜN 5 : Tek Çipli Metrede 120 ledli Silikonlu (iç ve dış mekan) BEYAZ renk şerit led. 4 paket yani 20 metre vardır. Her pakette 5 metre bulunmaktadır ve minimum satış 5 metredir. Sadece 1 paket açılmıştır oda ışık kalitesinin kontrolü için. Ayrıca bu ürün kahverengi zeminlidir.

FİYATLANDIRMA :
    24 Tuşlu RGB Kontrol Ünitesi : 10 TL
    44 Tuşlu RGB Kontrol Ünitesi : 20 TL
    Müziğe Duyarlı Kontrol Ünitesi : 40 TL
    3 Çipli RGB Şerit Led (30 ledli) : 6,5 TL (metresi)
    Tek Çipli 120 Ledli Beyaz Şerit Led : 6,20 TL (metresi)

• Satış günceldir arkadaşlar. birkaç gün içinde satılmaz ise satışı iptal edip kendim projelendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORçun Şimşek

Satış günceldir arkadaşlar. birkaç gün içinde satılmaz ise satışı iptal edip kendim projelendireceğim.

hocam merhaba,
    kusuruma bakmazsan bir kaç sorum olacak.
    daha önce hiç led kullanmadım o yüzden nasıl bağlantı yapacağımı bilmiyorum.
    ben tv ünitesi arkasını led şerit ile renklendirmek istiyorum. bu kumanda ile renk değiştirebiliyorsam da süper olur.
    5 metre yeterli olacaktır. bunun için bana neler gerekli.
    ona göre elindeki malzemeler benim işime yarasın en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.selcuk
    hocam merhaba,
    ben tv ünitesi arkasını led şerit ile renklendirmek istiyorum. bu kumanda ile renk değiştirebiliyorsam da süper olur.

Hocam merhabalar ürünleri toplu şekilde 1 saat kadar önce sattım. Fakat size sorularınızda yardımcı olabilirim.
    İhtiyacınız olan şeyler.
    1) 5 metre RGB şerit led
    2) 1 adet 12v trafo
    3) 1 adet RGB kontrol ünitesi (müziğe duyarlı halde yanmasına gerek yok derseniz 10 lira falan. Müziğe duyarlı halde olsun derseniz piyasada gördüğüm en düğük fiyat 45 tl)

Besleme ünitesine 220v girişini yapacaksınız. 12v çıkışından kontrol ünitesinin besleme kısmına giriş yapacaksınız. kontrol ünitesinin çıkışınıda RGB'ye bağlayacaksınız ve televizyonun arka kısmına yapıştıracaksınız.

Hepsi bu kadar :)

• quote:

quote:

hocam merhaba,

Hocam merhabalar ürünleri toplu şekilde 1 saat kadar önce sattım. Fakat size sorularınızda yardımcı olabilirim.
    İhtiyacınız olan şeyler.
    1) 5 metre RGB şerit led
    2) 1 adet 12v trafo
    3) 1 adet RGB kontrol ünitesi (müziğe duyarlı halde yanmasına gerek yok derseniz 10 lira falan. Müziğe duyarlı halde olsun derseniz piyasada gördüğüm en düğük fiyat 45 tl)

Besleme ünitesine 220v girişini yapacaksınız. 12v çıkışından kontrol ünitesinin besleme kısmına giriş yapacaksınız. kontrol ünitesinin çıkışınıda RGB'ye bağlayacaksınız ve televizyonun arka kısmına yapıştıracaksınız.

bilgi için çok teşekkür ediyorum.
    az önce karaköyden geldim, sizden haber beklediğim için pek araştırmadım.
    en kısa zamanda bu ekipmanı temin edip projemi gerçekleştireceğim :))

• quote:

quote:

quote:

hocam merhaba,

İhtiyacınız olan şeyler.
    1) 5 metre RGB şerit led
    2) 1 adet 12v trafo

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam kusura bakmayın gerçekten. Mesajınızı geç gördüm bu aralar pek fazla nete girme fırsatım olmadı.
    Eğer alacağınız ürünleri net olarak söylerseniz bende bir fiyat araştırması yapabilirim.

1) RGB mi Tek renk mi
    2) Tek renk ise 3 çipli mi tek çipli mi
    3) silikonlu mu silikonsuz mu
    4) metrede 30 ledli mi 60 ledli mi
    5) kontrol kumandası hangisinden olacak
    6) kaç metre çalıştıracaksın
    7) almış olduğun ledleri kaç farklı alanda kullanacaksın (örneğin sadece salonda veya salon ve banyoda gibi)

• ORçun Şimşek kullanıcısına yanıt
    estağfrullah, hepimiz çalışıyoruz her daim pc başında olmamız zor.
    ben hem banyo hem mutfak hem de salonda çalışmak için ayrı ayrı led alacağım. salon için silikonlu olmasına gerek yok ama mutfak ve banyo da şart.
    1) salon rgb banyo ve mutfak tek renk olacak.
    2) tek renkler tek çipli olacak. çok fazla renkli olsun istemiyorum. hafif bir dekor olması yeterli
    3) 5 metre silikonlu 5 metre silikonsuz olması işimi görür. 5 metre silikonlu için 2 ayrı adaptör lazım ama.
    4)metrede 30 led yeter. hem tasarruf olur :) hem çok fazla ışık olmaz. gerçi kumandadan kısabiliyoruz sanırım ama tek renk olanlar için yapacak birşey yok :)
    5)metre henüz belli değil. çünkü ev yeni henüz dolaplar takılmadı. ama 5 er metre yeterli olur hatta fazla gelir ama fazlasını kullanacak yer bulurum ben :)
    6) dediğim gibi salon banyo ve mutfak. artanları da değerlendirecek yerler çıkar.

yardımların için çok teşekkür ederim. ledleri aldıktan sonra kullanım için tekrar fikrini almak isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

estağfrullah, hepimiz çalışıyoruz her daim pc başında olmamız zor.
    ben hem banyo hem mutfak hem de salonda çalışmak için ayrı ayrı led alacağım. salon için silikonlu olmasına gerek yok ama mutfak ve banyo da şart.
    1) salon rgb banyo ve mutfak tek renk olacak.
    2) tek renkler tek çipli olacak. çok fazla renkli olsun istemiyorum. hafif bir dekor olması yeterli
    3) 5 metre silikonlu 5 metre silikonsuz olması işimi görür. 5 metre silikonlu için 2 ayrı adaptör lazım ama.
    4)metrede 30 led yeter. hem tasarruf olur :) hem çok fazla ışık olmaz. gerçi kumandadan kısabiliyoruz sanırım ama tek renk olanlar için yapacak birşey yok :)
    5)metre henüz belli değil. çünkü ev yeni henüz dolaplar takılmadı. ama 5 er metre yeterli olur hatta fazla gelir ama fazlasını kullanacak yer bulurum ben :)
    6) dediğim gibi salon banyo ve mutfak. artanları da değerlendirecek yerler çıkar.

yardımların için çok teşekkür ederim. ledleri aldıktan sonra kullanım için tekrar fikrini almak isterim.

Merhabalar.

Sizin için aydınlatmadan ziyade hafif bir görsellik yeterli sanırım. İstediğiniz özellikler için bir fiyat araştırması yapabilirim arzu ederseniz.

Fakat size 1-2 tavsiyede bulunmak isterim affınıza sığınarak.

Öncelikle banyoda tek renk değil rgb kullanmanızı tavsiye ederim. Siz duş alırken banyonun renginin sürekli olarak değişmesi ayrı bir keyif veriyor. görsellik açısındanda gayet hoş görünüyor. Mutfak için alacağınız ledi sanırım tezgahın üstünde yer alan dolabın altına yapacaksınız ve tezgahta bir görsel olarak kullanacaksınız. Burası için evet tek renk ve tek çipli led yeterlidir.
    Tek çiplide ışık azaltma konusuna gelince bunu kumanda sistemiyle tek renk ledler içinde uygulayabiliriz. Yani tek renk ve tek çipli bir lediniz olsa dahi kumanda ile istediğiniz zaman ışığını azaltıp istediğiniz zaman artırabilirsiniz.

Zaten kumanda cihazının fiyatı 10-15 tl arası değişmekte. ben 10 liraya almıştım. çok yüksek bir maliyeti yok.

Size kabaca bir hesap çıkarmam gerekirse (tahmini)
    5 metre rgb 30 ledli ve silikonsuz : 30 TL
    5 metre tek renk silikonlu tek çipli : 15 TL
    1 adet rgb kontrol kumandası : 10<15 TL
    1 adet besleme ünitesi : 10 TL (3 tane kullanmanız gerekecek. daha düşük fiyata da bulunabilir fakat kalite açısından çok problem yaşarsınız)

Led sistemi bence bir kez yaptırıyorsunuz ve biraz fazla verip uzun ömürlü ve sonradan pişman olmayacağınız birşey yaptırmalısınız.

Yukarda verdiğim örnekteki gibi banyoya RGB kullanmak çok daha hoş ve uzun ömürlü olacaktır. Tek çipli ledlerde 1 tane led patlarsa 3 tane led birden yanmamaya başlar. 3 çiplilerde ise 1 tane patlarsa sadece o yanmaz

ayrıca ışık azaltabilme açısından 3 yer içinde kumanda kullanmanızı tavsiye ederim.
    Siz bana kesin metrajı ve istediğiniz ürün özelliklerini bildirirseniz net fiyat ile size dönüş yapabilirim.

Örneğin :
    5 metre silikonsuz RGB
    5 metre silikonlu RGB
    5 metre tek çip silikonlu beyaz renk
    2 adet kumanda sistemi
    ve gerekli trafo

gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.