|
Uygun fiyata üç yıllık Game Pass aboneliği tarihe karıştı: Türkiye’ye sınır getirildi
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 12 Nisan 2024; 14:40:22 > -
türk düşmanı xbox türkiyede sony nin haricinde konsol yalan xbox alan enayi yerine koymaya hem globalde hem türkiyede devam eden bir zihniyet.
-
playstation türkiyeyle tanışmamış kullanıcı beyanı.
-
tanışmadıgımı nerden biliyon sony türkiye ms dan daha insaflı sony yapacagı her işi 1 ay önceden insanlara mail ile haber ediyor pat diye bir anda zamlar bir anda aboenlik düşürmeler yaşayanı hatırlamıyorum
-
Burada bir fiyat değişikliği ya da mevcut aboneleri ilgilendiren bir gelişme olmadığı için bilgilendirme yapılmamış olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok uzun zamandır 1 aylik dışında alınmıyor zaten neyin kafasındasınız
-
2050'ye kadar PS Plus aboneliği ile dünya tarihine geçmiştik. Böyle super sonic işleri seviyoruz.
-
Daha iki gün önce 13 Aylık gamepass ultimate üyeliğini 950 ₺ye yaptım ea play üyeliği ile gerçi o açığı da kapattılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sony mi güldürme :D kurumuş kalmış oyunları veriyor abonelikte en azından xbox ilk günden veriyor
-
950 mi ooo cok pahali o fiyata biz 3 senelik yaptıkk
Bizde öyle biliyorduk ama maalesef son zamlarda haber vermedi hocam, direk arttı plus fiyatı.
O geçen sene 450 ₺ ye dahi 3 senelik yaptığım hesabım var, en son açık ea play üzerinden di onu kapattılar
Günün fıkrası :D
-
onu demiyorum senin geçen sene 450 ye yaptığıni biz 340 a yapmıştık kupon vs banka.Kampanyası ile.4 hesabim var öyle
3 yıllık varmıydı ki? Biz bugla aktive edip alabilmiştik zamanında TRde kapalıydı.
-
İyi de neden gamepass diyince sadece konsol olarak baz alıyorsunuz?
Kendimden örnek vereyim, yıllardır ekran kartım yok. PC'de Geforce Now + Gamepass ile oynayamadığım birçok oyunu oynama fırsatına sahibim ve oynuyorum da şu an.
Sony falan hikaye. Gamepass pc için de bulunmaz bir nimet.
-
-
ea dan yapılarak demiyorum normal olarak ultimate hesabını 1 ay dan fazla alamıyordun zaten
-
Aylarca vardı, almayan kalmadı
|
playstation türkiyeyle tanışmamış kullanıcı beyanı.
|
tanışmadıgımı nerden biliyon sony türkiye ms dan daha insaflı sony yapacagı her işi 1 ay önceden insanlara mail ile haber ediyor pat diye bir anda zamlar bir anda aboenlik düşürmeler yaşayanı hatırlamıyorum |
sony mi güldürme :D kurumuş kalmış oyunları veriyor abonelikte en azından xbox ilk günden veriyor
|
Günün fıkrası :D
|
türk düşmanı xbox türkiyede sony nin haricinde konsol yalan xbox alan enayi yerine koymaya hem globalde hem türkiyede devam eden bir zihniyet. |
Bizde öyle biliyorduk ama maalesef son zamlarda haber vermedi hocam, direk arttı plus fiyatı. |
Benzer içerikler
- evernote ücretli mi
- instagram takip etmeyenleri bulma
- instagram keşfete düşme
- tiktok keşfet saatleri
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X