Şimdi Ara

Uygun Fİyata Wow Siparis Edilen Sİteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sendit Var cok uygun ama bu ara satmıyomus mu ne diyolar yoksa sendit ten alıcaz arkdaşa varmı daha bole uygun fiyata saatan site?

• http://www.sendit.com/game/item/6000000000991

satılıyor
    daha ucuzu varmıdır acaba
    18 sterlin sadece
  • Blizzard dan toptan alsan bile senditin fiyatından ucuz olmaz heralde

Saka bir yana sendit ten ucuzu gercekten yok su anda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

http://www.sendit.com/game/item/6000000000991

satılıyor
    daha ucuzu varmıdır acaba
    18 sterlin sadece

Yahu satiliyoda kalmis mi diyede bi baksaniz?
  • Baktık, yok biliyoruz, bas bas bağırıyoruz GELDİİİİİ, BİTTİİİİİ diye. 10 -15 günde bir geliyor stoga. En uygun fiyata satan site istendi biz de yazdık
  • cogu kisi burdan siparis ediyor toptan 4-5 tane....sonra 100-120 ytl ye gittigidiyorda satıyor...fırsatcı serefsizler
  • Aslında hiç fena fikir değil ha Gittigidiyoru bırak kızılaya gidip yuksel caddesinde bağırsan "100 YTL ye wow satıyorum sıfır" diye zaten o anda alıcı bulursun

Ya aslında gercekten cok iyi fikir ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

Aslında hiç fena fikir değil ha Gittigidiyoru bırak kızılaya gidip yuksel caddesinde bağırsan "100 YTL ye wow satıyorum sıfır" diye zaten o anda alıcı bulursun

yapalımmı ortak bu isi?

• quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

Aslında hiç fena fikir değil ha Gittigidiyoru bırak kızılaya gidip yuksel caddesinde bağırsan "100 YTL ye wow satıyorum sıfır" diye zaten o anda alıcı bulursun

yapalımmı ortak bu isi?

Yapalım

• ben valla hiç uğraşamam riske de giremem sendit ile biriniz ank den de alsın eu versiyon ben ondan 110 ytl ye razıyım
  • www.gameseek.co.uk
    Bende burdan aldım 23 ünde kargoya verildi daha gelmedi tabi bekliorum
  • www.sendit.com bence en iyisi. 3 gündür stoklara yoqtu oyun ama üye olmadan, siteden baktım. sonra üye olup satın aldım oyunu (tabi istersen bu arada oyunu almaktan vazgeçebilirsin) ve 1 gün sonra verilen siparişleri önceliğe alıp bana yolladılar oyunu. hiç bir sorun yaşamadım. 49 ytlye eve teslim oldu.

sendit in bana mail atmıştı o maildende bi parça. ayrıca sendit dier maildede türkçe karaterlerle sorun yaşandığını dile getirmişti.

Once shipped, most parcels arrive in Turkey within 7 - 21 working days of shipping. Depending on your local Turkish Postal Service and Customs Department.
  • Su anda senditte wow fiyatı 23 sterlin ayrıca 1.50 £ de posta ucreti var toplam 24.50£ . Ve oyun stokta yok. Almayı dusunenler gameseek.co.uk den alsınlar. su anda stokta ve oyunun fiyatı 27£. Sanırım bu posta ucretini de kapsıyor. Gameseek de oyunu baskete ekleyip almayı denedim 27£ a extra bir ucret katmıyorlar demekki posta ucreti de bu fiyata dahil. Sonuc olarak senditle 2.5£ farkediyor ve beklememiş oluyorsunuz. Su durumda gameseek den almak daha mantıklı.
  • piyasada azaldı diye Fiyattı Arttırmışlar Herhalde. Vay Beah!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.