Aslında hiç fena fikir değil ha Gittigidiyoru bırak kızılaya gidip yuksel caddesinde bağırsan "100 YTL ye wow satıyorum sıfır" diye zaten o anda alıcı bulursun
Aslında hiç fena fikir değil ha Gittigidiyoru bırak kızılaya gidip yuksel caddesinde bağırsan "100 YTL ye wow satıyorum sıfır" diye zaten o anda alıcı bulursun
Ya aslında gercekten cok iyi fikir ha
yapalımmı ortak bu isi?
quote:
Orjinalden alıntı: orgulas
quote:
Orjinalden alıntı: deserteagle
Ya aslında gercekten cok iyi fikir ha
yapalımmı ortak bu isi?
Yapalım
ben valla hiç uğraşamam riske de giremem sendit ile biriniz ank den de alsın eu versiyon ben ondan 110 ytl ye razıyım
www.gameseek.co.uk Bende burdan aldım 23 ünde kargoya verildi daha gelmedi tabi bekliorum
www.sendit.com bence en iyisi. 3 gündür stoklara yoqtu oyun ama üye olmadan, siteden baktım. sonra üye olup satın aldım oyunu (tabi istersen bu arada oyunu almaktan vazgeçebilirsin) ve 1 gün sonra verilen siparişleri önceliğe alıp bana yolladılar oyunu. hiç bir sorun yaşamadım. 49 ytlye eve teslim oldu.
sendit in bana mail atmıştı o maildende bi parça. ayrıca sendit dier maildede türkçe karaterlerle sorun yaşandığını dile getirmişti.
Once shipped, most parcels arrive in Turkey within 7 - 21 working days of shipping. Depending on your local Turkish Postal Service and Customs Department.
Su anda senditte wow fiyatı 23 sterlin ayrıca 1.50 £ de posta ucreti var toplam 24.50£ . Ve oyun stokta yok. Almayı dusunenler gameseek.co.uk den alsınlar. su anda stokta ve oyunun fiyatı 27£. Sanırım bu posta ucretini de kapsıyor. Gameseek de oyunu baskete ekleyip almayı denedim 27£ a extra bir ucret katmıyorlar demekki posta ucreti de bu fiyata dahil. Sonuc olarak senditle 2.5£ farkediyor ve beklememiş oluyorsunuz. Su durumda gameseek den almak daha mantıklı.
piyasada azaldı diye Fiyattı Arttırmışlar Herhalde. Vay Beah!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme