Bildirim
Uygun fiyata yarış oyunu tavsiyesi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yok mu arkadaşlar tercihim nfs underground tarzıdır open world ve modifiye imkanı olan bi oyun daha iyi olur -
nfs shift 15 sterline the hut ya da shopto dan alabilirsin. yada dirt 2 yine 16 sterlin the hut 20 sterlin shopto dan alabilirsin. open world felan değil. ama openworld tutturup undercover alacağına shift alman daha mantıklı. hem grafiksel açıdan seni doyurur hemde eylül ekim ayında çıkıcak olan bir sürü araba yarışı oyunlarına kadar ( gt5 , tdu2, nfshot pursuit, gibi ) seni oyalar. Dirt 2 de bence güzel. ikisi arasında seçim sana ait.quote:
Orijinalden alıntı: eminsim
yok mu arkadaşlar tercihim nfs underground tarzıdır open world ve modifiye imkanı olan bi oyun daha iyi olur -
yalnız ben internetten alışveriş yanlısı değilim undercover open world olmasına rağmen shiftten kötü müdür veya bu saydıkların dışında open world olmasa bile modifiye gibi ekstraları olan bi oyun tavsiye edebilir misin? dirt 2 oynamadım ama çok fazla ralli çizgisinde bi oyun bencequote:
Orijinalden alıntı: sekerchelsea
nfs shift 15 sterline the hut ya da shopto dan alabilirsin. yada dirt 2 yine 16 sterlin the hut 20 sterlin shopto dan alabilirsin. open world felan değil. ama openworld tutturup undercover alacağına shift alman daha mantıklı. hem grafiksel açıdan seni doyurur hemde eylül ekim ayında çıkıcak olan bir sürü araba yarışı oyunlarına kadar ( gt5 , tdu2, nfshot pursuit, gibi ) seni oyalar. Dirt 2 de bence güzel. ikisi arasında seçim sana ait.
Alıntıları Göster
-
bsc den incelemelere baktın mı? blur un incelemesi vardı.quote:
yalnız ben internetten alışveriş yanlısı değilim undercover open world olmasına rağmen shiftten kötü müdür veya bu saydıkların dışında open world olmasa bile modifiye gibi ekstraları olan bi oyun tavsiye edebilir misin? dirt 2 oynamadım ama çok fazla ralli çizgisinde bi oyun bence
Alıntıları Göster -
60 liraya grid aldım kullanılmış pahalı aldım sanırım..quote:
Orijinalden alıntı: Virtue34
bsc den incelemelere baktın mı? blur un incelemesi vardı.
Alıntıları Göster -
quote:
60 liraya grid aldım kullanılmış pahalı aldım sanırım..
Abi naptın 60 liraya -
quote:
Ben ShopTo'dan GRID Reloaded'ı 50 küsür liraya aldım. Sıfır. -
Ben sana daha uyguna NFS SHIFT'i satardımquote:
Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.
quote:
Abi naptın 60 liraya
Alıntıları Göster -
takasladım daha doğrusu killzone 2 verdim 40 saydı takas parası vermedimquote:
Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.
quote:
Abi naptın 60 liraya
Alıntıları Göster -
internetten alışveriş yapmıyorum yoksa shopto güzel site gerçi arşiv yapılmıycaksa sıfır kullanılmış fark etmiyo bi dahaki takasta her türlü ikinci ele düşüyo oyunquote:
takasladım daha doğrusu killzone 2 verdim 40 saydı takas parası vermedim
Alıntıları Göster -
GT5 Prologue öneririm 40 tlquote:
internetten alışveriş yapmıyorum yoksa shopto güzel site gerçi arşiv yapılmıycaksa sıfır kullanılmış fark etmiyo bi dahaki takasta her türlü ikinci ele düşüyo oyun
Alıntıları Göster -
nerede 40 tlquote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy
GT5 Prologue öneririm 40 tl
Alıntıları Göster -
ps3 oyunu satan yerlerde prenses store doğubank tarzı yerlerquote:
nerede 40 tl
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: emre-34bjk
ps3 oyunu satan yerlerde prenses store doğubank tarzı yerler
dostum bu oyun çıktımıki 2 kasımda çıkmıyomuydu -
hacı üstte okursan prologue yazıyor yani demo gibi birşey yanılmıyorsam 2007-2008 gibi çıktıquote:
Orijinalden alıntı: heman_quote:
Orijinalden alıntı: emre-34bjk
ps3 oyunu satan yerlerde prenses store doğubank tarzı yerler
dostum bu oyun çıktımıki 2 kasımda çıkmıyomuydu
Alıntıları Göster
http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_5_Prologue buradan inceleyebilirsiniz
-
ya bu grid çok abartı geldi bana aerodinamiği yol tutuşu falan?quote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy
hacı üstte okursan prologue yazıyor yani demo gibi birşey yanılmıyorsam 2007-2008 gibi çıktı
http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_5_Prologue buradan inceleyebilirsiniz
Alıntıları Göster
-
MC :LA Los Angeles da geçen arcade araba yarışı, grafikler fena deil, arabanın içini dışını modifiye edebiliyorsun, orta büyüklükte bir senaryosu var, en güzel tarafı ise free roam takılmak. normal kendi halnide bir şehirde dolaşmak süperquote:
ya bu grid çok abartı geldi bana aerodinamiği yol tutuşu falan?
Alıntıları Göster -
Open world degil ama DIRT 2 40 TL ye geliyor platinum u cikti sifir i. İnternetten alisveris isine giris bence sen.quote:
Orijinalden alıntı: lwryder201
MC :LA Los Angeles da geçen arcade araba yarışı, grafikler fena deil, arabanın içini dışını modifiye edebiliyorsun, orta büyüklükte bir senaryosu var, en güzel tarafı ise free roam takılmak. normal kendi halnide bir şehirde dolaşmak süper
Alıntıları Göster
-
burnout mu midnight club mı peki yakın oyunlar sanırım?quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
Open world degil ama DIRT 2 40 TL ye geliyor platinum u cikti sifir i. İnternetten alisveris isine giris bence sen.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ps4 fan sesi azaltma
- ps4 araba yarışı 2 kişilik
- ps4 oyun silme
- aral game
- ps2 oyunları listesi
- witcher 1 remake
- ps5 pro fiyat
- the last of us 3
- ps5 avrupa fiyatı
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X