Muhakkak güvenilirsinizdir lakin alıcının mekana gelip ürünü teslim almasının size ne yükü olabilir neticede çarşıdaki pazardaki telefoncu da aynı işi yapıyor neyse hayırlı işler. |
En Yeni Modeller Dip Fiyatlarla Xiaomi / Poco / Redmi / İnfinix / Tecno / Pixel / Vivo / Oneplus (19. sayfa)
-
-
Soru elden teslimat ile ilgili herkes bulunduğu şehirde elden almak istiyorki bu olay imkansız bir şey mekana gelip almaktan bahsetmediniz Mardin'de ikamet edenler gelip dükkana çayımızı içip dilediği ürünü alabilir konunun öznesi elden teslimat işyerimizden satın almak değil bu farkı atlamayalım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Pixel serisi stokta sayılı adette gelmiştir renk, model ve varyantları için özelden iletişime geçiniz..
-
Pixel 9 256 799$
Pixel 9 pro 128 899$
Pixel 9pro 256 1068$
hazır stok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 21 Ocak 2025; 11:57:51 >
-
Bu cihazların kayıt ücreti ne çıkıyor hocam?
-
hepsi standart 45 usd
-
Ben en başta aynı şehirdeysek niye elden alışveriş olmuyor dedim. Yoksa bir şehirden başka bir şehire elbette elden alışveriş olamaz. Kaldı ki profilde İstanbul yazıyordu şimdi Mardin olarak değişmiş. Aynı şehirde olsam elbette mekana gelirdim.
-
İstanbul,Mardin,Diyarbakır tüm müşterilerim bilir mekik dokuduğumu bugün Mardin olur yarın Diyarbakır 4 farklı şehirde sadece yazılım ve servis desteği üzerine dükkan var ama oralarda satış yok sadece satış değil server kaydı ve direnç üzerine bu işin yoğunluk derecesi muazzam şimdi Pixel serisi cihazlarında server kaydı başladı yoğunluk katlanarak artıyor nasipse Ankara'da da servis hizmeti vereceğiz talep çok bu seyahat demek forumdaki lokasyon bilgisinin hiçbir önemi yok gönderimlerin Mardin'den olduğunu çoğu kişi biliyor bilmeyende soruyor..
-
Allah bereket versin işleriniz çoğalsın. Mardin olduğunu bilsem zaten sormazdım. Ben İstanbul yazılırsa İstanbul diye bilirim mevzu alışveriş ise tüm bilgilerin net olması gerekir. Söylenmezse bilemem.
-
bende aldım x7 pro 512 gb gelincede yorum yazarım.
sağolsun çok ilgilendi kargo firmasına kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazmayım diyorum kendimi alamıyorum İstanbul içi satış yaptığımı deklaremi ettim elbette hayır muhtemelen takip etmiyorsunuz haftada bir profildeki lokasyon değişir zaten pm gönderen veya wp üzerinden yazan herkes cihazın nereden gönderileceği bilgisine haizdir bilmeyen sorar sormayanada ben belirtiyorum oldukça eski bir üyesiniz benim gibi yurtdışı cihaz borsasının ve başkentinin Mardin olduğunu çoğu kimseler bilir gsm piyasasanın kalbi burada atar forumda profilimdeki lokasyonun bir önemi yokki oldukça sığ bir konu üzerinde konuşup vakit harcıyoruz halen iğneleyici ve tahrikvari üslup ile yazıyorsunuz söylenmezse bilemem neyi bilemezsiniz sordunuz mu?
-
hayırlı olsun üstadım cihazınız gelince istişare yaparız bugün kargoya verilecek server kaydı için gelişme olunca bu konu altında bilgilendirme geçeceğim şuanda v2 sunucu üzerinden repair oluyor v1 fiyatları düşüyor sıra v2 de ayrıca server fiyatlarının şu sıralar dahada düşmesi gerekirken yetkili hesaplar ban yiyince alternatif sunuculara yöneldik haliyle 3-4 kredi kesilen işlem ücretleri 20-30 krediye çıktı şuanda server kaydında duraklama yok xiaomi cpid nonstop devam ediyor fakat indirim yansımadı yetkili sunucu fiyatları yüzünden yatay seyrediyor yakın zamanda eskisi gibi alternatifler artınca cpid fiyatları makul seviyelere inecektir..
-
Xiaomi 14 T ve 14 T Pro 15-25 usd aralığında zamlanmıştır çok fazla rağbet gördüğü için Irak ta fiyatları yükseldi toptancılar fiyatları yükseltti bilgisini peşinen geçeyim..
-
E soruyorum ya zaten? Konu nerden nereye geldi iğnelemek tahrik etmek de nerden çıktı. Doğruya doğru satıcıysanız bilgileriniz net olacak bunu gıcıklık olsun diye söylemedim. Haftada bir lokasyon değiştirip değiştirmediğinizi (neden değişir onu da anlamadım) nerden bileyim onu mu takip edecektim. Deklareye ihtiyaç yok profilde konum neresi yazıyorsa ben onu kabul ederim. Telefonun başkentinin Mardin olduğunu da bilmiyorum bilmemem de yanlış değil. 81 ilde satılıyor bu alet. 14T pro almak isterken forumda konuyu gördüm baktım satıcı İstanbulda görünüyor ben de aynı şehirdeysek neden elden alamıyoruz diye sordum HEPSİ BU KADAR. Ben de eski üyeyim ama önce telefon sonra para desem yapmazsınız. O halde müsaade edin de yüzünü görmediğim birine bu kadar parayı yollayacaksam soru sorayım kafamdaki tereddütleri gidereyim. Sarı sitede bişey sattığım zaman adam bin tane soru soruyor bıkmadan cevaplıyorum o da kendince haklı güvenmek istiyor. Siz de satıcı olarak cevaplarsınız ben anormal bişey sormadım asıl sizdeki bu asabiyet ne?
-
inan vaktim çok kıymetli boş yere zaman harcamayacağım.
-
Benim de vaktim çok kıymetli. İsabetli karar.
-
Bu cihaz nasıl kayıt oluyor? Server mı?
📱 Pixel 9 12/128 GB 22.950₺
-
evet hocam server kayıt oluyor
-
hayırlı olsun üstadım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle server kaydında indirim için postu takip etmeniz kafi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X