Şimdi Ara

En Yeni Modeller Dip Fiyatlarla Xiaomi / Poco / Redmi / İnfinix / Tecno (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
49
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir adet telefon aldım. Çok açıklayıcı cevaplar veriyor sağolsun. Kargo bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JanWaljan kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun üstad

• 1 GT 20 Pro rezerve ettim akşam alacağım. Her soruma cevap verildi teşekkür ediyorum.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    rica ederim üstad

• Sipariş verildi.

Edit: Kargo kodu alındı:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 17 Ağustos 2024; 15:43:9 >
    üstad elde olmayan nedenlerden dolayı gecikme yaşandı şimdiye kargomuzun geciktiği hiç olmamıştır Mardin Nusaybin de operasyon sonucu çok sayıda cihaz yakalandı büyük zarar yaşadım cihazınız yeniden yollanacaktır bir musibet geldi maalesef başımıza..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Sabırlı birisiniz, teşekkür ediyorum. Metanetle dürüstlük konusunda bir kez daha ispatladınız kendinizi. Saygılar bizden hocam.

bu sektörde böyle tatsız durumlar yaşanabiliyor benim gibi pek çok esnaf arkadaşın canı yandı diyebilirim başa gelen çekilir şimdiye kadar olumsuzluk yaşamamıştık uzun zamandır piyango bizede vurdu.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Kâr payı artırmakta fayda var gibi duruyor hocam. Ufak kârlarla uğraşılacak bir iş değil cidden.

valla üstad arttırmak çözüm olmuyor bu sefer başka satıcıları tercih ediyor insanlar esasen sosyal medya üzerindeki satıcılar dahil olmak üzere cihazın yakalanma durumlarında sorumluluk kabul etmiyorlar direnebildiğimiz kadar devam full garantiye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 17 Ağustos 2024; 19:25:16 >
  • liste güncellendi..

kargo takip numarası iletildi.

• Kargo takibi iletildi. Uygun fiyat, ilgili satıcı teşekkür ediyorum

• full garanti devamke

• Cihazım geldi. Kutu içeriği tam ve orijinal. Ürün harika. Satıcı ilk günden bugüne dek özel olarak ilgilendi. Hakkım helaldir. :)

güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstadım hayırlı olsun

• Bu cihazlarda kayıtsız kullanımda google play store’a sorunsuz üyelik açıp store’da satın alım yapabiliyor muyuz? Bir de android güncellemeleri oluyor mu? Şayet almaya karar verirsem kayıtsız kullanacağım telefonu oyun konsolu (emulator) haline getirip öyle kullanmayı düşünüyorum ama google store’u mutlaka kullanabilmem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    hiçbir sorun olmadan kullanabilirsiniz kayıtsız default haliyle şuanda xiaomi için direnç bile önermiyorum 4+4+2+2 sistemi şuanda kafi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.