Şimdi Ara

Uygun fiyatlı Goretex - Reebok Sawcut GTX 6.0 Boyner 322 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
8.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayakkabıların düz sert zeminde kayması çok normal. Doğa yürüyüş ve koşu ayakkabısı bunlar şehir içi kullanıma uygun değil. Doğda zemine tutunması için dişli ve hemen aşınmaması için sert tabana sahip.
  • Bu terrex goretex tex tirrex ayakkabıların olayı nedir? Bilmediğimden soruyorum. Yine pompalanan yeni trend hype modeli sanırım. Tek anladığım spor ayakkabı ve çoğu markanın ürünü hayvan gibi kayıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Columbia Redmond Waterproof ıslak düz zeminde kaymayan, şimdiye kadar kullandığım en rahat ayakkabı. Başka ayakkabı giymez oldum, hergün giyiyorum. Fiyatı tuzlu biraz, ama barçın bir ara 399 tl ye satmış galiba. Bu fiyata bulursanız kaçırmayın derim.

• Mermer veya fayans zeminler gore-tex ayakkabılar cidden problem, ama bence bir çok botun kaderi bu :)
  • Yukarıda bir arkadaş daha yazmış, outdoor ayakkabılarının tabanı daha dayanıklı olması için sert malzemeden yapılır. Bu yüzden düz ve ıslak zeminde sıradan bir spor ayakkabıya göre daha kolay kayar. Kış lastikleri de kaymasın diye yumuşak kauçuktan yapılır.
  • aynen bende de nike var felaket kayıyor
    tek kaymayan ayakkabım adidasın continental tabanlı olanı ıslak zeminde resmen yere yapışıyor aşırı memnunum alacak olanlara o tarz bir ayakkabı tavsiye ederim
  • wildhorse ve sawcut 3.0 gtx sahibiyim wildhorse felaket kayıyor ama su almadığı doğru lakin sawcut 3.0 süper ötesi hem sıcak tutuyor hem su almıyor hemde kaymıyor bulursanız sawcut 3.00 kaçırmayın
  • bende 3 senedir Reebok One Gtx Lite kullanıyorum kayma gibi bir problem yaşamadım. bu saw cut gtx 6.0 benimde dikkatimi çekiyor ama kayıyor diyorlar kararsız kaldım.
  • Bendede bu var goratexli hiç su geçirmiyor içi yünlü sıcacık tutuyor ama tek sorunu mermer zeminde acaip kayıyor sanırım dış mekan için üretilmiş

Uygun fiyatlı Goretex - Reebok Sawcut GTX 6.0 Boyner 322 TL

• kaymasının goretexle ne alakası var yahu? çok saçma bir konu olmuş, gore-tex sadece ayakkabının astarını kaplayan su geçirmeyi önleyen bir teknolojidir, taban ise bambaşka bir hikaye. kaydırmaz taban için tavsiye edilen genelde vibram oluyor. epey.com'dan vibram taban ve gore-tex su geçirmezlik teknolojisini beraber seçerseniz ayakkabı fiyatlarının 500'den başladığını görürsünüz zaten. 300 lira verip 500'lük performans beklemek mantıksız.
  • Boyner kodu nedir acaba. Sitede göremedim herhangi birşey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    HG2019 idi.
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Hocam goretex farklı firmalarda farklı isimlerle anılabilen bir çeşit teknoloji. İlk başta outdoor markaları ile tanıdık şimdi diğer firmalar da üretiyor.

Goretex bir çeşit membrandır, ayakkabının kumaşının veya derisinin altına işlenmiş bir nevi katman dır. Ayakkabı dışarıdan içeriye soğuk ve su geçirmez ancak içerideki nemi ve ısıyı dışarı atabilir.

Goretex sadece ayakkabıda değil mont gibi birçok kıyafette de kullanılmaktadır. Çok pahalı olan bu teknolojik nimet giderek ucuzlaşmaktadır.

Bu geçirgenlik mevzuları kullanılan ürünün rahatlığı açısından çok önemlidir. Mesela vaude the north face mammoth gibi markaların üst seviyelerinde kullanılan malzemelerin geçirgenlikleri çok daha fazla olabilmekte ve kullanımda konforları çok artmaktadır ancak pahalıdır, hava geçirgenliği çok az olanların naylon poşet veya çuval giyinmekten hissiyat olarak farkı yoktur. Kaz tüyü veya termal elyaftan sonra özellikle kış şartları için en beğendiğim ürünlerdir.

• willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Hocam vibram yazmak için girmiştim çok güzel açıklamışsınız elinize sağlık

• Vibram tabanda şehir içinde parlak zeminlerde kayıyor kullandığımdan biliyorum.
    Rebook, Adidas, Nike, Puma koşu, yürüş vs ayakkabıları gortex olsun yada olması çoğu ıslak zeminde kayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayihani

Hocam goretex farklı firmalarda farklı isimlerle anılabilen bir çeşit teknoloji. İlk başta outdoor markaları ile tanıdık şimdi diğer firmalar da üretiyor.

Goretex bir çeşit membrandır, ayakkabının kumaşının veya derisinin altına işlenmiş bir nevi katman dır. Ayakkabı dışarıdan içeriye soğuk ve su geçirmez ancak içerideki nemi ve ısıyı dışarı atabilir.

Goretex sadece ayakkabıda değil mont gibi birçok kıyafette de kullanılmaktadır. Çok pahalı olan bu teknolojik nimet giderek ucuzlaşmaktadır.

Bu geçirgenlik mevzuları kullanılan ürünün rahatlığı açısından çok önemlidir. Mesela vaude the north face mammoth gibi markaların üst seviyelerinde kullanılan malzemelerin geçirgenlikleri çok daha fazla olabilmekte ve kullanımda konforları çok artmaktadır ancak pahalıdır, hava geçirgenliği çok az olanların naylon poşet veya çuval giyinmekten hissiyat olarak farkı yoktur. Kaz tüyü veya termal elyaftan sonra özellikle kış şartları için en beğendiğim ürünlerdir.
    Taban kayma şikayeti niye mevcut onu anlamadım?

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaşlar açıklamış ancak bu malzemeler genellikle dağcılık vb zor şartlarda kullanılması için üretiliyor. Goretex ayrıca bir taban malzemesi değil. İç katmanları kaplayan bir astar gibi malzeme. Outdoor ayakkabıların kullanılacağı yerler gereği tabanları sert ve dişli, mermer taş üzerinde kayması doğal. Ayakkabıların tabanları şehir hayatı için üretilmiş ürünler değil. Goretex malzemeli ayakkabılar da yumuşak malzemeli üretilebilir. Şimdilik bu yönde bir talep yok. Şehir içi için hiç kimse daha kötü görünen genellikle bez olan ayakkabıya Goretex diye fazla ödemek istemez, ayrıca şehir hayatında goretexin getirdiği avantajlardan da pek yararlanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 9 Ocak 2019; 3:47:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayihani

Yukarıda arkadaşlar açıklamış ancak bu malzemeler genellikle dağcılık vb zor şartlarda kullanılması için üretiliyor. Goretex ayrıca bir taban malzemesi değil. İç katmanları kaplayan bir astar gibi malzeme. Outdoor ayakkabıların kullanılacağı yerler gereği tabanları sert ve dişli, mermer taş üzerinde kayması doğal. Ayakkabıların tabanları şehir hayatı için üretilmiş ürünler değil. Goretex malzemeli ayakkabılar da yumuşak malzemeli üretilebilir. Şimdilik bu yönde bir talep yok. Şehir içi için hiç kimse daha kötü görünen genellikle bez olan ayakkabıya Goretex diye fazla ödemek istemez, ayrıca şehir hayatında goretexin getirdiği avantajlardan da pek yararlanamaz.
    He anladım. Çünkü yukardaki arkadaşlar goretex olması dolayısıyla kayıyormuş gibi yazmışlar ama bahsettiğiniz üzre alakası yok. Sadece ayakkabı türü sebebiyle böyle heralde.
    Goretex olan koşu ayakkabılarında vs kayma problemi olmaması lazım o zaman, yani herhangi bir ayakkabıdaki gibi.

• Lumberjack eagle aldim , bildigin su aliyor. Iade edecegim. Uygun fiyatli ne onerirsiniz?

• Arkadaşlar Goretex ayakkabılar sadece aldığınızın ilk birkaç ayı kayar. Adidas ayakkabılarım ilk birkaç ay ıslak asfaltta bile kayıyordu. Tabanlar aşınınca bu sorun ortadan kalkıyor. Ufak bir zımpara işlemi de yapabilirsiniz kendiniz. Goretex'lerin kayması taban altlarının genelde jilet gibi pürüzüz olmasından dolayı.

Ayrıca ıslak mermerde kaymayan ayakkabı yoktur bunu bir aklınızdan çıkarın. Belki kauçuk tabanlılar bir nebze.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.