Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Uygun fiyatlı) Nutrend Whey Az kullanılmış hediyeli Satın Al 28 Ekim 2019 09:58 1 1 (Uygun fiyatlı) Nutrend Whey Az kullanılmış hediyeli Beyler elimde Nutrend Whey içinde yaklaşık 58-60 servis olan (açılmamış kutuda toplam 75 servis var zaten) Nutrend Whey için 160 tl istiyorum ben Whey proteinin artık kullanmadığım için kullanmak isteyenler alsın istiyorum yoksa öyle kalacak Ürünü alacaklara yanında SKT si 2020 olan CreatineSKT si geçmiş 06/2019 ve 07/18 ama bozulmamış Glutamine ve Tribulus hediyemdir (ki bu ürünler bozulmaz kolay kolay)Kargo alıcıya aittir Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] RTX 3080 Founder Edition Çok temiz [SATILDI] Bayan gamerdan Aorus RTX 3070 Ti Çok temiz Satılık Adata SU630 - SX6000 Pro 256gb - Kingston A400 ve Hdd'ler Sıfır gibi Go Pro Hero 6 Black