Şimdi Ara

Uygun fiyatli orjinal bmw jant nereden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bmwmde 16 jantlar var ama daha buyukleriyle degistirmek istiyorum,ama serviste tanesi 1000 euro gibi garip rakamlarla satiliyor,kaliteli ve uygun modelleri nerden bulabilirim acaba?

• Bende kapaklı jantlardan kurtulmak istiyorum bir ara,hatta kim bilir kendi jantlarınızı satmayı düşünürseniz talip bile olabilirim.
  • 16 jantlar kis icin iyi bir secenek olabilir diye saklarim galiba 18inc kis lastikleri araba fiyati olabiliyor :)
  • ata'yı takip edin. çok temiz hatta sıfır çıkmalar bulabilirsiniz.

411jantlara bu sene kış lastiği takıp bir daha çıkartmayacağım bende. 412'de gözüm var :)

Karayolu ile Bulgaristan'a geçerseniz orjinal jantlar kura bağlı olarak %25-30 daha hesaplı ancak dönerken kapıda ne derler bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtkpt

ata'yı takip edin. çok temiz hatta sıfır çıkmalar bulabilirsiniz.

411jantlara bu sene kış lastiği takıp bir daha çıkartmayacağım bende. 412'de gözüm var :)

Karayolu ile Bulgaristan'a geçerseniz orjinal jantlar kura bağlı olarak %25-30 daha hesaplı ancak dönerken kapıda ne derler bilemem.

Sırf jant değişimi için yurtdışına gidilmez fakat hazır gitmişken yurtdışından jant alma olayı benimde aklıma gelmedi değil,fakat kendi ülkemizde zorlanırken orda orjinal jantı nereden bulacağız sorusu kafamda,heralde öyle bir durumda Yetkili BMW satıcısını tercih etmek gerek.

Ayrıca kapıda ne diyebilirlerki,eski jantarı getirmek isterseniz ve şansınıza bagajınıza bakarlarsa sadece sıkıntı çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

quote:

Orijinalden alıntı: frtkpt

ata'yı takip edin. çok temiz hatta sıfır çıkmalar bulabilirsiniz.

Sırf jant değişimi için yurtdışına gidilmez fakat hazır gitmişken yurtdışından jant alma olayı benimde aklıma gelmedi değil,fakat kendi ülkemizde zorlanırken orda orjinal jantı nereden bulacağız sorusu kafamda,heralde öyle bir durumda Yetkili BMW satıcısını tercih etmek gerek.

Ayrıca kapıda ne diyebilirlerki,eski jantarı getirmek isterseniz ve şansınıza bagajınıza bakarlarsa sadece sıkıntı çıkabilir.

Bi almanyaya gitme durumum var ama orada fiaytlar nasildir acaba

• Almanya'dan satış yapan bir tane websitesi vardı,her çeşit orjinal bmw jantı satılıyordu.Siteyi bulabilirsem paylaşayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben almanyada ikamet etmekteyim her yil Turkiyeye defalarca araba ile geliyorum benimle irtibata gecerseniz size uygun fiyata getirebilirim maksat yol masraflari ciksin :)))))) jantlarin orjinalligini istediginiz serviste denetebilirsiniz. kadir_hasbulut@hormail.com e–mail adresim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirhass

Ben almanyada ikamet etmekteyim her yil Turkiyeye defalarca araba ile geliyorum benimle irtibata gecerseniz size uygun fiyata getirebilirim maksat yol masraflari ciksin :)))))) jantlarin orjinalligini istediginiz serviste denetebilirsiniz. kadir_hasbulut@hormail.com e–mail adresim

konunun tarihine bir baksaydın önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.