Şimdi Ara

Uygun fiyatlı oto ses sistemi YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracıma tesisat yapmak istiyorum fakat bütçem çok fazla yok bu sebeple uygun fiyatlı tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatyildirim

arkadaşlar aracıma tesisat yapmak istiyorum fakat bütçem çok fazla yok bu sebeple uygun fiyatlı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Istediğiniz ürünler nelerdir sub anfi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

arkadaşlar aracıma tesisat yapmak istiyorum fakat bütçem çok fazla yok bu sebeple uygun fiyatlı tavsiyelerinizi bekliyorum.

subwofer ve anfi sistemi kaldırabilecek ucuz yollu bir teyp
  • quote:

quote:

quote:

jameson usa 6004 amfi
    jbl gt5 12" sub
    1 çift pionner yada jbl oval

pioneer deh x3550ui teyp alıcaksın sana yeterli olur

fiyat olarak
    120 lira amfi
    150 lira sub
    150 lira 1 çift oval
    200 lira teyp
    100 lira kablosu takması falan tutar.
    toplamda 750 lira tutar fakat sakın sitelerdeki 350 liralık setlerden alma yazık etme parana

• quote:

quote:

quote:

Teyp olarak:http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-mvh-1400ub-usb-radio-cd-mekanigi-yoktur-82121335

Anfi:http://www.aktepesound.com/?urun-2066-SOUNDMAGUS-X402-MONO-AMPLiFiKATOR.html

Subwoofer:http://www.aktepesound.com/?urun-2082-SOUNDMAGUS-FY-01-12-30CM-SUBWOOFER.html

• teyp kafadan 200tl gidicek, lakin alırken 2çift yani 4 adet rca çıkışı olsun. deck çeviri y kablo falan bunlar ses veya özellik kaybına yol açıyor. kablo 35-40 tl (eğer ben bağlayabilirim diyorsanız karaköyde hazır setler mevcut ben ordan aldım bugüne kadar kesme yapmadı kablolar bitek rcalarım farklı) sub kampanyalar kullanılarak max 160 a kadar gelebilir. infinty ref1260, jbl cs1214, pioneer 309s4/d4, cervin vega hed serisi, bunlar fena baslar sayılmaz, cervin ve infinty nin çakmasını görmedim ama pioneer ve jbl nin çok fazla,

amfi ise macoustic m4, mtx800.4, mtx.600.4 alınabilir. max190tl ye gelir kargoyla( ben ismail berkeden almıştım sıkıntım yok) yani 500tl ye gelir size set :) ama zaman ve araştırma ister :) jamesona gidip para vermeyin bence, yani ben almamda önermemde. bilmediğim kullanmadığım ürünü söylemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

quote:

quote:

jameson usa 6004 amfi
    jbl gt5 12" sub
    1 çift pionner yada jbl oval

pioneer deh x3550ui teyp alıcaksın sana yeterli olur

fiyat olarak
    120 lira amfi
    150 lira sub
    150 lira 1 çift oval
    200 lira teyp
    100 lira kablosu takması falan tutar.
    toplamda 750 lira tutar fakat sakın sitelerdeki 350 liralık setlerden alma yazık etme parana

setleri neden tavsiye etmiyorsunuz - lerini söylermisiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

setleri neden tavsiye etmiyorsunuz - lerini söylermisiniz ?

adam öyle bir amfi koyuyorki adı sanı belli değil yada jameson un ovallerinden koyuyor 5 para etmez yanii hadi çıkarsın adam

1 çift pioneer oval
    1 adet jbl yada pioneer bass
    1 adet 4 kanallı benim kullandığım jameson usa 6004 amfi

bunlar sadece 420 lira yapıyor...

ama gider sana markası belli olmayan 70 liralık amfi ( ona gelişi 50 liradır )
    1 çift oval jameson yada başka bir marka ( oda 70 liradır.)
    ama jbl yada pioneer bass koyar bununla göz doldurmaya çalışır. toplamda 300 liralık sete 375-400 lira gibi bir fiyat koyar satar.

ses çıkarmazmı çıkarır iyi ses vermez ama çabuk bozulur sıkıntılı olur. Şimdi diceksin ki jameson oval iyi değilde amfisimi iyi gerçekten bak ben kullanıyorum birde arkadaşım da kullanıyor söylediğim amfiyi memnunuz yeterli seste veriyor

• bir adet jbl gt4 serisi sub al bir adet jbl GTO6508 mid al anfi olarakda jbl 755.4 güzel bir ses alırısn .
  • Bana max 150 liraya teyp+hoparlör tavsiyesi verecek olan var mı? Teyp sadece sd kart usb desteği vermesi yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.