Şimdi Ara

Uygun fiyatlı parfüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki önerilerde en ucuz parfümler 250-300'den başlıyor uygun fiyatlı 100 lirayı geçmeyecek kalıcılığı iyi bir parfüm var mı? ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi ama kesinlikle 1.önceliğim kalıcılıktır, sıkıyorum 1 saat sonra koku kalmıyor, parfümü almamında sıkmamında anlamı kalmıyor. Ülkede herşey gibi güzel kokmakta pahalı
    Birde şu afrodizyak etkili parfümler var deniyor gerçekçiliği ne kadar doğru? varsa onlar içinde öneri alabilirim

• kalıcı olarak o fiyata açık ğarfümlerden bulabilirsin düşünüyorum da kalıcı 100tllik orijinal aklıma gelmiyor
    yerli hunca jagler olabilir bak 35tl
  • Versace Blue Jeans : Kış kokusudur. Ama iki üç fısı geçmeyecek şekilde ilkbaharda da rahatlıkla kullanırsın. Baharatlı, çok özgün bir kokudur. 75liği watsons, gratis gibi yerlerde var ve orijinal yani sıkıntı olmaz.

Pino Silvestre : Çam kokusudur. Ben bu mevsimde bile akşamları kullanırım. Ama bu da kışın daha iyi gider.

Bu ikisini tavsiye ederim. Ama muhakkak deneyip al. Biraz eski tarz parfümler, her zevke uymayabilir. Ama kalıcı olsun, orijinal ve uygun olsun diyorsan bu ikisini tek geçerim. Yıllardır kullanırım dönüşümlü.

Yaz için de Givenchy insense ultramarine öneririm. Uygun fiyatlı, hafif hoş sabunsu, temiz bir koku. Ama kalıcılık az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Ford BlacK Orchid
    SpiceBomb
    Kourous

Bir kaç tane daha sayabilirim.Benim çevreme yaptığım parfümler kalıcılık 1 günü rahatlıkla görüyor.
  • mikromikropcuk M kullanıcısına yanıt
    kouros almayın
    liste pek uygun fiyatlı olmamış sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.