İlk Sırada Çıkmaktadır Ve İlk 10 Tamamen Siteye Aittir.
Siteye 3 Adet SEO Çalışması Uygulanmıştır.
Sitenin Kendi Sayfasında Ve 3-4 Facebook Grubunda Yapılan Paylaşımlarla Sitenin Hiti 2K Olmaktadır(Günlük)
Düzenli Paylaşım Yaparak Aylık(100K+) trafik elde edilebilir.
Sitenin Scripti WordPress Kullanılarak Yapılmıştır Tema Sıfırdan Özgün Düzenlenmiştir.(Tıklayın Tema Sizide Etkileyecek Eşssiz Bir Tema Sıfırdan Düzenlendi Aşırı Olumlu Tepkiler Aldı.)
Sitenin Alan Adı .net şeklindedir ve .com Alan Adı da Alıcıya Devr Edilecektir.İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz örnk : siteadı.com // siteadı.net gibi size devr edilecektir.
İçindeki Yazılar Tamamen SEO uyumludur.
350 Beğenili Facebook Hesabı Vardır.
Facebook Hesabı Facebooktan Reklam Alınar Teknoloji Meraklıları Tarafından Abonelidir.(150 TL Reklam Sonucu )
Sitenin Link Kısaltmak İçin De Bir Domaini Vardır.O Domainde Devr Edilecektir Söylenildiği Gibi Herşey Profosyonellikle Hazırlanmıştır.
Siteyi Alana Youtube Ve Blogger İçin Onaylı Adsense Hesabıda Verilecektir.Sitenin Youtube Hesabı İçin Satın Alınmıştı.
Sitenin Domainleri GoDaddy'dedir.
Sitenin Günlük Aylık Yedeklemeleri Depo Edilmiştir Veri Tabanı Dahil Devr Edilecektir.
Sitenin Logosu Vs. Gibi Dökümanlarını Da Göndereceğim.
Sitenin Jenerik İsmi Vardır.
Banlı Oldugu Sponsor Yoktur.
Sitenin Logosu Vs. Gibi Dökümanlarını Da Göndereceğim.
Böyle Bir İşe Başlayacak Hergün Düzenli 1 Paylaşım Yapan Arkadaşlar Aylık Min.300TL Gelir Elde Edebilir.Tanıtım Yazılarıyla Bu Gelir 600TL+ olur.
Son Derece Profosyenellikle Hazırladıgım Hiçbir Masraftan Kaçmadıgım Bu Web Sayfasını Okul İşlerinden Dolayı Satıyorum.
----------Son Söz----------------- Arkadaşlar Bu Siteyle Aramda Bir Bağ Oluştu O Yuzden Satacagım Kişininde Düzgün Faydalanmasını İsterim.Bu Sitenin Her Birşeyine Çok Uğraştım Bu İşlerden İçine Yazı Yazamadım Tek Başıma
Yazamıyorum.Ancak İçinde 20 Tane Özgün Makale Var.20 İçeriğe Oranla Alexada TR 20binde İdi.Eğer Siz Bu Siteyi Alacaksanız Başka Sitelerden Alıntıları Değiştirerek Günlük 1-2 Paylaşım
Yapabılırseniz Satın Alın.Günlük 1-2 Paylaşımla Kısa Sürede Uçurursunuz Bu Siteyi.Ben Okulumdan Dolayı Yapamıyorum Yapıp Kazanmak İsteriAma Nasip Değilmiş. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *****İletişim********** Skype Üzerinden İletişime Geçin Fiyat Teklifinde Bulunanlara Adresi Veriyorum.Ciddi Alıcılar Mesaj Atsın Lütfen.Satış Tamamlandıgında Satıldı Yazıcam Yazının Üzerinde Ondan Dolayı Günceldir.
Daha Önce Forumlarda Pek Aktif Olmadım PM vs Bilmiyorum Bana Ancak Skypeden Ve Adresinden Ulaşabilirsiniz. Saygılar Skype : ahmetmelihy
Forum Tarafında Ne Yazıkki Bazı Çekemeyen Arkadaşlar Siteye Drop Atarak Siteyi Yokmuş Gibi Göstertmeye Çalıştıgı İçin Sitenin Adresini Özelden Teklifte Bulunanlara Atıyorum Beni Naif Karşılarsınız Umarım İyi Çalışmalar.