Şimdi Ara

Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite aboneliği geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

TV'niz Tizen ise Tizen için de vardı sanırım modlu uygulama. TV'de reklamlar geçildiği için kasmadım ben çok.

Bu reklamı gösterme diyince beklemeden geçiyor.

Ya ben Newpipe kullanıyorum aynı zamanda Xtra (Twitch için) kullanıyorum. Xtra'da kendi üyeliğimle giriş yapabiliyorum ama Newpipe üyelik girişi sormuyor istemiyor. Hal böyle olunca bir video YT'da +18 veya onun gibi yüksek bir yaş grubuna hitab ediyorsa Newpipe ile izleyemiyorum. Yine YT kendi uygulamasında abone olduğum kanallardan bildirim alıyorum ama Newpipe'tan bir kere bile bildirim geldiğini Newpipe'ın beni uyardığını hatırlamıyorum. Newpipe'ta üyelik girişi olmadan aynı kanalları aboneliğe almıştım ama demek ki düzgün çalışmıyor. Diğer bir sorun da bir YT linki veya bir Twitch linki bağlantısı olduğunda bunlara tıklayınca otomatik olarak YT ve Twitch uygulamaları açılıyor. Ben bu sebeplerle kelimenin tam anlamıyla bu uygulamaları ağız tadıyla kullabilmiş değilim açıkçası. Linkine tıkladığımda açılacak uygulamanın bana reklam izletmesiyle alternatif uygulamasını manuel olarak açıp amele gibi kanal adını yazıp videoyu aratıp ya da video başlığını yazarak aratıp o şekilde bulmak da fazlasıyla angarya kalıyor. Belki root moot vardır bir çözümü ama telefonda böyle bir işlemle uğraşmam, güvenlik sebebiyle de dokunmak istemem açıkçası bankacılık uygulamaları ve e-devlet zımbırtılarını kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    (Başkan konulara aşina olduğum halde, yazın çok bunaltıcı geldi, konunun doğası gereği tabi maalesef böyle.)

Androidde, normal telefon Ayarları > Uygulamalar'dan Youtube/Twitch uygulamasını bul, varsayılan açılma seçenekleri oluyor, oraları kaldır. Bu sefer telefon soruyor, hangisinde açayım diye.

Newpipe bildirimleri yalan gibi bi şey. Ben oturum açmadan katılımcı olmayan bir izleyici olduğum için seviyorum, yoksa Newpipe sevilecek bi uygulama değil.

• Adam kerizleme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu normal premium paketine aynı Spotify gibi duo (2 kişilik) paket çıkarsalar keşke.

• Premium kullananlar bizler bile video üreticilerinin gömme reklamlarına mağruz kalıyoruz. Video başlamadan 3-4 dk sponsor, ortalarda bir kere daha, videonun sağında solunda hep logo.

• LG tv de premium izlemek için bişi çıkarsa üye olmam malesef öyle bişi yok

• Aylık 160 lira aile üyeliğini alıyorum. Benim emailin içine eşimde profil açtı yani aslında 5+1 kişi kullanıyoruz şuanda.

*Not: Maksimum sınırı bilmiyorum ama ortak bir mail ve ek kanallar kurularak 5 kişi sınırı rahatlıkla aşılabilir. *kunu çıkartmayın teşekkürler.

• Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt

Öyle dediniz dediniz dört bir yanımız abonelik doldu. Her moka abonelik.

• Neredeyse bütün bankalar cashback verir oldu. Bankasına bağlı değişken oranda cashback ile YT premium aboneliği şu an aylık 32-60 TL fiyat aralığına geliyor. Bu parayı ödeyemiyorsanız YouTube'u falan boşverin daha büyük sorunlarınız var demektir, onları çözün. He bir de hepsi birikince dağ oluyor diyenler var. Hepsini kullanma o zaman, içlerinde en çok vakit ayıracağını seç ve ona abone ol. Saçma sapan YouTube uygulamalarıyla eğer hesaba giriş yapıp seyrediyorsanız onlar bile tehlikeye girebilir. Bir de sponsor reklamlara YouTube'un karışması doğru değil zaten. Bu korsana bir bahane de olmamalı bence. Adam kendi videosunda istediği kadar, istediği süre reklam yapar, platform buna karışamaz. İstemiyorsan o yayıncıyı seyretmezsin. He YouTube video içi sponsor reklama karışmaya kalkarsa da ne platformlar, ne şirketler bitti gitti, YT'u da gömerler. Karışmayan bir platform çıkar, örneğin Amazon'dan veya Microsoft'tan bir hamleyle ve yayıncılar o platforma geçerler.

• Vanced'ın sunduğu özellikler gelsin aylık 200 lira helal olsun derim.

Amoled desteği yok uygulamanın 2025 yılında ya.

New Pipe'da hesap girişi ve yorum yazma vs. gibi özellikler yok bu arada. Arkadaşın bahsettiği BraveNewPipe varyantında var mı emin değilim. Ona bakmanız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Telefonda youtube'u reklamsız izlemek için nereden hangi uygulamayı indirmek gerek?

• para vermeyin ağalar, firefox + ublock origin, brave, newpipe, yt-dlp, freetube, clipgrab dilediğinizi kullanın. Favorim newpipe

Yorum yapmak istiyorsan brave-browserdan gir. Ben etkileşim yapmayı sevmiyorum o yüzden newpipe ile izlemek en güzeli, yaş sınırı olan videonun linkini yt-dlp veya clipgrab gibi bir indiriciye yapıştırırsan, login olmadan videoyu indirebiliyorsun

(Başkan konulara aşina olduğun halde konunun doğası gereği seni bunaltan yazılarım için hakkını helal et.)

Dediklerini yaptım işe yaramadı.YT için YT uygulaması, Twitch için Twitch uygulaması açılıyor. Alternatiflerde tık yok. Şans eseri Discord uygulamasını Google Play'de olmasa bile güncellemenin yolunu buldum, en azından elim boş dönmedim.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Evet yok. Arkadaşın anlatmasına bakılırsa öteki Newpipe'ta da yokmuş sanırım. Sadece farkları neyse onu yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Şubat 2025; 0:58:14 >
  • gidi G kullanıcısına yanıt

Yok ya derdim yorum yapmak değil aslında. He arada nadiren yazarım tabii ama derdim pratiklik. Yani uygulama aynı YT uygulaması gibi olsun ama beni reklam derdinden kurtarsın gibi.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

İşin komik yanı Vanced bunları da atlıyor. O kısmı atlayıp devam ediyor yani, sponsored content diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.