Şimdi Ara

Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite aboneliği geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    SmartTube'da da Sponsorblock özelliği var bu arada. Android TV çeşidi de mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    newpipela zaman geçirince bi müddet sonra alışıyorsun ya da brave browserda video karesini sürükleyerek tam ekran vs falan oluyor, alışkın olmadığımız için, yabancılık hissettiğimiz için ilkelmiş gibi geliyor. Demek istediğim kullanıcı deneyimi tamamen alışkanlık, bir süre sonra hiç aramıyorsun

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Bu vanced + newpipe güvenli mi? 5 10 sene önce kullanıyordum ama bıraktım, direkt Google hesabını bağlamam pek güvenli gelmedi bana. Birde modem arayüzüne direkt reklam engelliyici gömme olayı varmış onu yapamadım bi türlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m f i kullanıcısına yanıt
    Android için anlatıyorum hocam:

Vanced, Revanced benzeri uygulamalar "modlanmış" Youtube uygulaması. Bir uygulamaya mod yapmak, onun kullanım sözleşmesini çiğnemektir. O yüzden daha anonim, marjinal gruplar tarafından geliştirilir. Böyle olunca acaba güvensiz mi? eleştirileri doğar. Bu sebeple en son Revanced: Alın açık kaynak patch aracımı, edinin kendi orijinal YouTube APKnizi, onu patchleyin, biz temiz bir grubuz dedi. Karar sizin. Revanced, rootsuz çalışıyor, ve MicroG gerekiyor, MicroG ise açık kaynak güvenli, telefonundaki normal hesaptan ayrı Google hizmetlerini kullanıyorsun (Huawei gibi Google lisansı olmayanlar da MicroG tercih ediyor.) (Ve bazı kişiler hesapları bloke olur diye tırsıp, elden çıkarılabilir 2. alternatif mail kullanıyor.)

Newpipe, BraveNewPipe, Tubular, Skytube, LibreTube bunlar ise frontend denilen, Youtube'a normal tarayıcı gibi giren "kendine özgün" uygulamalar. Diğer modlu Youtubelara göre daha güvenli denilebilir, bunlarda, genelde oturum açma yok, sadece izliyorsun, belki indiriyorsun vs... Saydıklarım resmi kaynaklardan indirilirse (Resmi Github proje sayfası veya FDroid mağazası) açık kaynak olduğu için güvenli diyebiliriz.

Youtube'un sahibi Google, arada sırada tüm sayfa yapısını, işleyişi bozuyor, böylelikle bu alternatifler patlıyor. Ortada sürekli savaş var. Youtube linklerini almak, indirmek için çoğu uygulama, arkaplanda açık kaynak geliştirilen yt-dl/yt-dlp kütüphanesi kullanıyor. Google'ın en nefret ettiği kütüphanelerden biri.. Hatta Github'tan kaldırmak istedi 2020'de, DMCA talebinde bulundu ve Youtube-dl kütüphanesi askıya alındı. Tabi hemen tepkiler geldi, EFF gibi vakıflar destek olup, geliştiricilerin yasal haklarına sahip çıktı. Github da bir daha böyle şeyler olmayacağını, geliştiricilerin haklarını korumak için daha güçlü politikaları olacağına söz verdi.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam, çok açıklayıcı ve bilgi küpü dolu bir yorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gidi G kullanıcısına yanıt

Doğrudur ama bir süre sonra da insan her şeyin tek tıkla daha pratik olmasına da alışıyor. Ben bir iş için ekstra uygulama kullanmamaya çalışıyorum genelde. Tarayıcı olarak yıllardır Opera kullanıyorum hem mobilde hem de PC'de. Bir arkadaş Newpipe yerine Revanced'ı şiddetle öneriyor ama kurulumu Newpipe gibi basit değilmiş. Bir ara üşenmezsem ona da bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt

fazla değil birkaç seneye herhangi bir siteye girmek için herkesten 1 dolar isteyecekler sayenizde devam bu kafayla

ona da alt tarafı sigara parası verin gitsin dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 23 Şubat 2025; 12:41:39 >
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

Enpara ile aile hesabı 60₺ geliyor. 6 kişi kullanıyoruz. Daha ne olsun. Bireysel olsa enpara 100₺ kadar iade ediyor. Bireysel bedava oluyor

• Sadece premium music olan bı pakette olsa keşke...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır ben de istemeyerek premium kullanıyorum ancak; mr beast gibi cahiller zengin olacak diye bu kadar reklama ne gerek var? Sen millete cips dağıtır gibi para dağıtmayı kesip, son kullanıcıyı biraz kullansan? Ama yok kapitalizm böyle bir şey değildi pardon.

• bence alternatif satın almaları arttırmalılar bu server'ların enerji tüketim, bakım, onarım vb. masrafları için mecburiyettir. böyle hızlı bir video oynatma sistemin olmadığını biliyoruzdur. sadece müzik dinleyenlar spotfiy, fizy, muud ,Deezer gibi alternatiflere bakabilirler.

• Belli bir zaman sonra üye olmayana 5reklam premium olana daha az reklam şekline dönüşecektir.

• Premium servislere asla para vermiyorum. Reklam ise reklam. Smart tv de zaten bug var reklam çıktıkça geri çıkıyorum videoya dönüyorum reklam geçiyor. Bazen inatlaşıyoruz.

Kapital sistemin sömürü düzenine baş kaldırma zamanı geldi geçiyor.

• Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Aga zaten aile hesabı 160 lira. 96 lirasını sipayla ödersen cashback alıyorsun. 6 hesap kullanıyoruz. Aylık 10 lira falan düşer. Dediğin gibi taklaya gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.