Şimdi Ara

Uygun fiyattan Xiaomi ürünleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
46
Favori
34.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi Pad 3 buldum 1100 TL 64gb gold renkte. Teslim süresi 15-17 gün. Fiyatın %30 kapura ile sipariş verebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Değerli hocam mi max 2 mevcut mu elinizde? Parayı denkleştirmeye çalışıyordum 1180 gibi bir indirimli fiyat gördüm sizde son fiyat mıdır bu? Telefona özel kırılmaz cam ve kılıfınız mevcut mu? Telefonumu sattım dün o yüzden acilen telefon almam gerekiyor gördüğünüzde cevap verirseniz sevinirim elinizde olması durumunda direkt alacağım. ÖM atacaktım ama hata verdi buradan yazıyorum siz atabilirseniz daha ayrıntılı konuşuruz oradan.

• Merhaba. Mi6 128gb çift hattı da kayıtlı cihaz için geri dönüş bekliyorum.
  • alperen450 A kullanıcısına yanıt
    Mesaj gönderdim hocam

• stEelFoot kullanıcısına yanıt
    Izmirdeki arkadaşlarımız hepsi tatilde olduğundan ayarlayamadik. İstanbul'dan elden teslim yapabiliriz

• huseyinkarasay H kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız belliki güvenilir arkadaşsınız o kadar satışınız olmuş lakin zamanında birkaç kez tokat yedim o yüzden tövbe ettim
  • stEelFoot kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı bakalım :)

• Merhaba hocam eşim için telefon bakmaktayım Redmi Note 4x 3/16gb-Xiaomi Redmi 4x 2/16gb arasında kaldım bu iki cihazda metal kasa ve çift simli mi?Hangisini önerirsiniz kamera önemli izmire kargo şeklinde alacağım. @huseyinkarasay
  • 4yıldız kullanıcısına yanıt
    Ikisi de metal kasa. İkisi de kamerada aynı. 13MP. Redmi Note 4x işlemcisi daha hızlı, redmi 4xteki Snapdragon 435 islemcisine göre baya ileride. Redmi Note 4x 5,5" Redmi 4x ise 5 inç ekrana sahipler. Redmi 4x batarya konusunda birazcık note 4xten iyi.

• Redmi note 4 aldım. İlgili ve güvenilir bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elays -- 8 Eylül 2017; 1:24:37 >
  • Kendisinden Mi Max 2 aldım. Parayı gönderdikten sonraki 1 saat içinde kargoya verildi ve direkt kargo takip numarasının bulunduğu kağıdın fotoğrafı tarafıma gönderildi. Olması gerektiği gibi şu patlatmayı sevdiğimiz şeyle sarılmıştı etrafı Telefonu alana kadar aklımdaki her şeyi sordum anında cevap verdi sağ olsun ilgili bir satıcı. Hayırlı satışlar hocam, satışlarınızın artması dileğiyle :)

Teşekkürler geri dönüş için. Güzel fiyat. Bütçe ayarlayabilirsem ve ihtiyaç halinde sizinle iletişime geçerim.
  • Yaklaşık 2 hafta önce kendisinden mi5s plus aldım. Açıkcası hiç bir sorun yaşamadım. Hemen kargolandı. Benden kaynaklı sayılabilecek konuda da ilk musait anda yazılım desteğinde de bulundu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    @huseyinkarasay hocam özel mesaj atamıyorum hata veriyor, bana bi irtibat numarası verirseniz konuşalım, ürünü bu akşam sipariş vericem.
  • jeanpaulb J kullanıcısına yanıt
    ozel mesaj attim hocam

• Bende Hüseyin arkadaştan 2 adet Redmi note 4 global aldım biraz gecikmeli de olsa :)) telefonları bugün teslim aldım , 1 adet altın rengi bir adette koyu gri aldım , daha sonra 1 adet daha alacağım kendisinden Hüseyin ve arkadaşları malların arkasında duran güvenilir insanlar bundan şüpheniz olmasın , koyu grinin ekranı altın rengi olana göre soluk sanırım panel farkı var onu değiştireceğiz inşallah
    İki adet note 4. 3-32 lik siparişi verdim kendisine. Yarın kargoya verecek, bakalım. Umarım sorunsuz bir alışveriş olur :)
  • Kayit yasal degil herhalde...

Sizin gibi tipler yuzunden bir telefonum kapandi, klon IMEI yuzunden. Eger sen yuruttuysen haram, zehir, zikkim olsun!

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    Başkasının imei ile bizim işimiz olmaz hocam. Geçmiş olsun

• Hüseyin hocamdan 2 adet redmi note 4 aldım, ürünler iki günde elime ulaştı. Herhangi bir sıkıntı yok, güvenilir bir arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.