Şimdi Ara

Uygun fiyattan Xiaomi ürünleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
46
Favori
34.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuckuss kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfsntr

GÜVENİLMEZ ve SÖZÜNDE DURMAYAN BİRİ
    biz bu arkadaşla mesajlaşıp anlaştık redmi note 4x için.ben cihaz için ankaraya gittim elden teslim almak istiyordum çünkü. kendisi de bana cihazların birini benim için ayırdığını söyledi.ne zaman geleceğimi de söylemiştim ankaraya. yalnız ankaraya gittiğimde bana o gün müsait olmadığını ve ertesi gün aramamı söyledi.bende ertesi güne kadar bekledim ve yine aradım fakat bu sefer de telefonuna ulaşılamıyordu.neyse 5-6 saat sürekli aradıktan sonra en sonunda ulaştım kendisine.bana yine çeşitli bahaneler sunup alışverişi geciktirmek istedi. ben direkt sordum kendisine elinde cihaz olup olmadığını, o da var dedi. aradan 1-2 saat geçmedi ve mesaj attı ve elinde cihazın olmadığını 2 gün sonra geleceğini vs söyledi. yani işin kısası ben güvenmek gibi bir hataya düştüm siz düşmeyin

Huseyin kardesimden 3.ncu redmi note 4. 4 64 luk global versiyon cihazi da almis bulunmaktayim. Camur at izi kalsin. Öyle degil iste, verdigi sozu tutmak adina elinden geleni yapmış. Keşke biraz sabirli olsaydiniz. Aldigim uc cihaz icin havale yaptim yaptigim gun kargolandi ertesi gun sabah 11 de cihazimi aldim. Ve her cihazi ayri ayri tarihlerde satın aldim. Hicbirinde sikinti yasamadim. Hic elden almaya gitmeye gerek yok, mesaj atarsin elinde istedigin telefonun stogu var mi sorarsin varsa yaprsin havaleni kargo olarakta y ici kargoyu secersen ertesi gun elinde tabi hafta sonu degilse. Hemen oyle herkesi yaftalamayin lutfen. ticaret hayatinda aksakliklar olabilir. Onemli olan magdur edilmemek. Ki.kimseyi magdur edecegini sanmıyorum. Benim kendisinden hicbir karim yok neden yaziyorum onca kelimeyi cunku denildigi gibi birisi degil. Hayirli satislar.

• abi telefon numarası verebilirmisiniz
  • P.m.
  • Mi6 stokta var mi acaba

• kntrli kullanıcısına yanıt
    Siyah 64gb ve mavi 128gb 3 günde teslim edebiliriz.

• Bugün 4 ncu cihaz redmi note 4x 3/16 gb versiyonu elimize ulasmis durumda, her zaman ki gibi havale sonrasi kargo seklinde alisverisimizi yaptik. Tesekkur ederim huseyin bey kardeşim.

• So_CLose84 kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor teknosa mağazasından lenovo telefon almıştım,arızalanınca teknosaya götürdüm servis için.

bilgisayarda baktılar başkasının adına kayıtlı çıktı,elimde fatura olmasa yandıksıkıntılar her zaman olabilir.

ben telefonda garanti olayına inanmıyorum,hep büyük mağazalardan aldım garantilerinden hiç faydalanamadım,her arıza müşteri hatası diyorlar,heleki teleservis sağlam telefonu bozup gönderiyor.

bundan sonra ucuz satan kişilerden alışveriş yapıcam,garanti ayağına hep kazıklandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

gittigidiyor teknosa mağazasından lenovo telefon almıştım,arızalanınca teknosaya götürdüm servis için.

bilgisayarda baktılar başkasının adına kayıtlı çıktı,elimde fatura olmasa yandıksıkıntılar her zaman olabilir.

ben telefonda garanti olayına inanmıyorum,hep büyük mağazalardan aldım garantilerinden hiç faydalanamadım,her arıza müşteri hatası diyorlar,heleki teleservis sağlam telefonu bozup gönderiyor.

bundan sonra ucuz satan kişilerden alışveriş yapıcam,garanti ayağına hep kazıklandık.

Forumdan yaklasik olarak 18 tane xiaomi cihaz aldim eşe dosta. Bunlarin 4 unu huseyin beyden aldim. Hicbirisinde sikinti yasamadim. sikinti olabilir ve bu aldigim kisilerin donanimsal ve yazilimsal acidan bellir sure cihazin arkasinda durduguna da sahit oldum.

• Note 4 / Global / 3-32 / Siyah için ö.m. lütfen.
  • Kardeş merhaba. Elinde kayıtsız Redmi note 4 Snapdragon Global version 4/64 siyah kayıtsız olarak var mı? Varsa son fiyat ne olur? ÖM alabilir miyim? Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 30 Eylül 2017; 13:5:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrtibat için öm lütfen.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    880tl.3 gün içinde gelir

• Mesaj atıyorum size)

• Hocam şuan mi 6 128 gb siyah mevcut mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Max 2 getirebilir misiniz ?
  • mi max 2 için ödeme yapılmıştır.
  • 1 adet mi max 2 teslim alınmıştır.
    kendisine çok teşekkür ederim sorunsuz ve hızlı bir alışveriş oldu.
  • 16 gb hafızalı not4 lerde sistem kaç gb kullanıyor,nekadarı boş kalıyor acaba.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.