Şimdi Ara

Uygun fiyattan Xiaomi ürünleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
46
Favori
34.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• huseyinkarasay H kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım hocam o zaman band20li note4 veya note4x 3/32 siyah için fiyat ve stok ne durumda ? Haftaya almayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HümanistAdam -- 22 Kasım 2017; 8:47:18 >
  • HümanistAdam kullanıcısına yanıt
    band 20li note 4 (snapdragon) 3/32 siyah elimizde su anda yok. 5 gun icinde elimizde olur

• Dün itibariyle note 4 4/64 için havale çıkarıldı bugün kargo bekleniyor elime ulaştığında görüşlerimizi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: limonlusoda

Dün itibariyle note 4 4/64 için havale çıkarıldı bugün kargo bekleniyor elime ulaştığında görüşlerimizi yazarım.

100-150 tl daha verip hepsiburada dan 24 garantili sıfır ürünü neden almadınız hocam. Merak ettiğim için soruyorum.

Arkadaş bahane uydurdu elimde yok gelecek felan dedi iptal ettik zaten. Paramı geri gönderdi dediğiniz gibi çok fazla fark yok garantili almak en mantıklısı selamlar...
  • istanbuldan elden alabileceğim redmi note 4 siyah 3/32 var mıdır?
  • TazeHukukcu T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam var. Özelden tel no gönderiyorum

• Bir adet redmi 4x alındı. Sorunsuz, hızlı ve güvenilir bir alışverişti. Teşekkür ediyorum.
  • Mi6 nerede benmi göremiyorum

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Stokta kalmadığı için kaldırdım ilandan. Sipariş verebilirsiniz 1800tl 128gb, 1700tl 64gb

• Kendisinden Xiaomi Note 4 4/64 modelini satın aldım. Güvenilir ve ilgili birisi. Hem satıcıyı ben de telefonu öneririm.
  • Bir adet redmi 4x alındı, alışveriş hızlı ve güvenilir oldu. Çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz.

• Hüseyin Bey'le görüşüp EFT yoluyla 1 adet Redmi Note 4 64 GB gri siparişi verdim. İnşallah memnun kalırım.
  • Hüseyin Bey'den 2 adet redmi note 4 aldık. Önce havale sonra kargo ile bir sıkıntı yok şimdilik tavsiye ederim.
  • 1 adet redmi 4x için pm atarmisiniz

• redmi 4x alınmıştır 1 adet guvenilir ve ilgili birisidir Hüseyin bey teşekkür ederim

• Kendisinden elden, Ankara'dan, redmi 4x 3/32 aldım babama, 6 ay önce sıkıntı yok, öncesinde telefonda da üç dört kere görüştüm, şartları ayarlarsam başka bir telefonu yine kendisinden almayı düşünüyorum, telefon istediğim zaman elinde yoktu gelince beni ara dedim aradı, bana güvenilir geldi ve telefonu başka bir arkadaşım benim yerine gitti aldı söylediği saatte de geldi, fiyat da makuldü, telefonda sıfır kutulu, global romlu, şu anda babam vodafon hatla kullanıyor.

• bilgekılıçhan B kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam. hayrili olsun! Yine bekleriz

• Hüseyin hocam sizden almış olduğum xiaomi redmi 4x telefonun imesi klon ime ye düştü.1 ay içinde kapanacaktır mesajı geldi.Sorunu nasıl çözeriz.
  • GUNEY_97 G kullanıcısına yanıt
    ozelden tel nomu yazdim. iletisime gecerseniz sorunu hallederim. Baska biri kopyalamis herhalde sizin imeileri.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.