Q:-Skiller yeni gelen level sınırına ve ilerideki level sınırlarına göre değişecekmi? A.Oyunla ilgili konular Koredeki yöneticilerler tarafından biliniyor o yüzden şu anlık bu sorulara cevap veremeyeceğim. Bu isteklerinizi ve sorularınızı Kore ye bildireceğim ve sizi en yakın zamanda bilgilendireceğim.
Q:-İleride gelecek olan update lerle ilgili bizi bilgilendirirmisiniz ve ne tür yenilikler gelecek? A.Öneümüzdeki birkaç ay içinde Silkroad Europe expansion şu an oynadığınız normal sürüme gelecek. Tarih tam olarak belli değil. Bunun gibi başka updateler normal sürümde ve diğer sürümlerde test ediliyor ama size updatelerin içerikleri ve detayları hakkında bilgi veremeyeceğim normal sürümdeki karakterlere eklemeler yapılacak fakat bu konuda sizlere yanlış bilgli vermek istemem.
Q:-Siz hiç Silkroad ya da başka bir MMORPG oyunu oynadınızmı Joymax tarafından işe alınmadan önce? A.Ben online oyun camiasında 1997 den beri görev yapıyorum bu sene benim online oyun camiasındaki 10. senem yani. Bu 10 yıl içinde silkroad gimi başka sayılamayacak kadar online oyun oynadım(MMORPG). Belirtmeliyim ki Silkroad benim kişisel favorilerimden biri.
Q:-Silkroad'un diğer versiyonlarındaki gibi başka event ler yapmayı planlıyormusunuz? A.Böyle heyecanlandırıcı ve değişik event ler yapmayı planlıyorduk fakat oyun içinde ve web sitesindeki güvenlikle ilgileniyoruz şu anlık sadece ilgilendiğimiz güvenlik işleri belki bunları yapdıktan sonra event ler ve yeni update ler de getireceğiz ama şu anlık bizim için en önemlisi güvenlik.
Q:-Geçen yapılanki gibi bir GNG yarışması daha olacakmı olacaksa bunlar neler? A:-GNG yarışmaları eventler için olur ve Kore Devleti tarafından yapılır. Biz de bunun gibi bir tane daha yapmayı planlıyoruz yani bu sene içinde bir tane daha GNG yarışması olacağını söyleyebilirim büyük bir olasılıklar olacak.
Q:-Hiç başka Gm'leri işe almayı düşündünüzmü ya da web sitesindeki kampanyalar la ilgili? A.Evet şu an web sitemizin tanıtılması için kampanyalar aldık ve onlarla çalışmaktan çok memnunuz fakat ileride başka Gm'ler de almayı düşünebiliriz.
Q:-Bize son level sınırı ve mastery levella ilgili bir kaç ipucu verirmisiniz? A.Oyunla ilgili konuları Kore deki yöneticiler biliyor bu yüzden buna şu anlık cevap veremeyeceğim. En kısa zaman içinde bu sorularınızı Kore'ye bildireceğim.
Q:-Bize biraz kendinizden bahsedermisiniz iş ile ilgili değil? A.Açıkçası böyle bir soru beklemiyordum ama biraz kendimden bahsedeyim. 28 yaşındayım,bayanım,bekarım ve California'nın yakınındaki San Jose'da yaşıyorum. Adım Mary *** ve Joymax firmasının US deki menejeriyim.Katolik'im kilise için akustik gitar çalıyorum yemek yapmayı, kitap okumayı, ve film seyretmeyi seviyorum. İş yerinde olmadığım çoğu zamanlarımda evde oluyorum biraz ev kuzusuyum buraya Kore'de 4 buçuk yıl çalıştıktan sonra geldim. Joymax firması ile geçtiğimiz Ekim ayından beri çalışıyorum ama burada çalışmayı seviyorum.Başka hiç bir yerde kendimi anlatmamıştım bu benim için bir ilk oldu ve sizin hakkında başka ne bilmek istiyorsunuz?
Q:-Bot kullanan ve sisteme karşı gelen insanlar la ilgili neler yapıyorsunuz? A.Bildiğiniz gibi GameGuard artık aktif değil. Yakın zaman içinde yeni bir firmayla anlaşacağız bot programlarına ve oyuncularımızı korumak için yeni bir program. Ayrıca bot denetlemelerinde yeni metodlar geliştirdik yakında karışık bir bot ban listesi daha göreceksiniz. Bildiğiniz gibi image verfication uygulamasını getirdik ve bu otomatik botların login olmasını engelliyor bunun gibi yenilikler ve başka uygulamalar getireceğiz. Fakat gelecek uygulamaları hiç bir bot firması kıramayacak.
Q:- Server yoğunluğunu önlemek amacıyla stall da bırakan insanlarla ilgili oyunda yeni bir uygulama olacakmı? A.Korede bununla ilgili şeyler planladık. Bu konu gerçekten üstünde durulması gereken bir konu server trafiğinde herhangi biri ne kadar stall da durabilir? fazla duramaz bunula ilgili yenilikler getireceğiz. Koreyle konuştuktan sonra bu konuyu en yakın zaman içindewww.silkroadonline.net de bildireceğiz. DİKMEN.ORG FORUMUNDAN XECORR KARDEŞİMİZDEN ALINTIDIR.
Q : Pacific Server ne zaman gelecek ? A : after my period finish!
SAol kardesim gurcan abiye sevgiler...
quote:
Fakat gelecek uygulamaları hiç bir bot firması kıramayacak
Pabucuma anlat sen onu
Bu arada güzel çalışma,kim hazırladıysa ellerine sağlık
quote:
LoL...
quote:
Orjinalden alıntı: hamidoo86
quote:
LoL...
LoL un kralı Bole bısı olmas cunku bot fırmalarınında karından % bellı bı yuzde Joymax alıyı
Belki almıyordur tamamını alıyordur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme