YA INSAN ISTER LEŞ YA ISTER SHELLL VE YAHAT BAŞKA BIR ŞEY ONMELI OLAN BURADAKI INSALARIN BU YAZIM HATALARI OLSADA YAZILANI ANLIYORMU OLAY BUDUR BENCE.INSANLARDAN TAM ANLAMIYLA BIR INGILIZCE CUMLE YAZMASINI HER ZAMAN BEKLEYEMEZSIN BEN SENIN YAZDIKLARINA KATILMIYORUM ARKDAŞIM KUSURA BAKMA
sana katılıyorum herkes ingilizce bilmek zorunda değil okunuşunu da yazabilir eger karşısında ki insana derdini anlatabiliyorsa sorun yok bence insanların böyle eksik yanlarını kullanıp onlarla dalga geçmek yada noob kelimesini kullanmak bence saçma karşınızda ki insanı bu şekilde ezerek kimse bir yerlere gelemez sonuç olarak Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz giderek yok olan ingilizce altında ezilen dilimizi kurtarmamız lazım.
bir kere biz hızlı yazıoruz ondan dolayı böyle oluyor sen türkçe öğretmenimisin ?
gene de oyundaki isimleriyle yazmak en hoşu gibi...
n**b falan deiller ama abyss yerine abessss ,abese gel,eybis, hoşuma gidiyo :D ha bi de GM e ciem ciem diye bağıran görmüştüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme