Şimdi Ara

Uygun isim bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen bu foruma gelen veya oyundaki bazı insanların noob olduklarını yazılarından anlayabiliyoruz. Ben de bu tip yazıları yazacağım eklemek isteyen olursa eklesin. Bu fikir de biraz önce gördüğüm topic ve kendisinin lvl 65+ olduğunu söyleyen 10-20 topicli kişilerdir.
    Chitin=>Chiten, çitin, cihitin, çiten
    Impact=>Impaht, impak,
    Ban=> Bam
    Assasin=>Asasian
    Elixir=>Elixer
    Shell=>Şel

• Bende bazen mesela cıtın dıyorum ama cabuk yazdıgım ıcın..tamamen yazım hatası..Ayrıca noob cırkın bır sozcuk..Ve de bu forumda ban sebebi
  • noob'un ban sebebi olduğunu bilmiyordum bunu belirteyim. Geçtik chitin meselesini. İnsan imzasına da mı acele yazar. Ve Elixer konusuna da karşı çıkamazsın. Sen de benle uğraşıyorsun. Herkesin senle uğraşması da bu sebepten olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flondro

noob'un ban sebebi olduğunu bilmiyordum bunu belirteyim. Geçtik chitin meselesini. İnsan imzasına da mı acele yazar. Ve Elixer konusuna da karşı çıkamazsın. Sen de benle uğraşıyorsun. Herkesin senle uğraşması da bu sebepten olsa gerek.

Bu forumu dahada iyi hala getırmek bırılerı ıle ugrasmaksa,ben ceker gıderım..
  • mirage>miraç
    abyss>eybess,abess,ebis(bunları diyenlere kopuyorum)
    rogue>rougu
    pad>don(bende don diyom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 25 Haziran 2006; 20:35:38 >
  • Senin Gibileri Düzeltmeye çalışıor sizin gibi dengesizler yüzünden forum kirlenior
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

noob'un ban sebebi olduğunu bilmiyordum bunu belirteyim. Geçtik chitin meselesini. İnsan imzasına da mı acele yazar. Ve Elixer konusuna da karşı çıkamazsın. Sen de benle uğraşıyorsun. Herkesin senle uğraşması da bu sebepten olsa gerek.

Sen Gidersen Emin Ol Arkanda Bin Orduyu Götürürsün

Edit = Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 25 Haziran 2006; 20:47:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsim önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mirage için bi de mihraç diyenler var.
    Account->ekant
    Character->çar (Char gene kısaltma oluyor da çar ne )
    Iron bow->ayrın bow (Bu okunuşu :) ama böyle yazanlar var)

Sonra da telafuzlar var tabi,

Damage demıç diye okunur (Bknz. SesliSozluk, DenetimMasası->Konuşma) bazıları damaaage diye telafuz ediyor
    Rogue'un telafuzu çok zor yani bende anlamadım nasıl olduğunu tam olarak ona da uygun birşey bulmak gerek o yüzden ya okçu ya da assassin derim.
    Knight OnLine-> KINAYT ONLİNE (İngilizcede "İ" ve "ı" harfleri bulunmaz, oradaki "k" harfi telafuz edimez nayt onlayn diye okunur.)

Archery okçuluk demektir, archer okçu demektir.

En önemli nokta:
    Abyss kırdırılmaz eğer Warehouse Keeper'ın yazısını okursanız kırdırılmadığını anlarsınız. Abyss mücheveri karşılığında size karanlık depodan rastgele item (Yine ingilizce karıştırdım.) verir. Çok karanlık olduğundan içeride ne olduğunu göremez ve eline geleni size verir. Burayı bir sürü potionla dolu ve ulaşılması en zor yerlerde de raptor gibi silahların bulunduğu bir karanlık depo olarak düşünebilirsiniz.

Edit: noob KnightOnLineWorld sitesinde açıklamalar bölümünde "a new player" yani "yeni bir oyuncu" olarak yazılmıştır. Başka anlamlara başkaları çekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 25 Haziran 2006; 20:56:12 >

• Canberk

Ziya

Teşekkür ederim kardeşlerim..Ne kadar duygulandığımı söyleyemem..Hele Ziya senin lafın beni gerçekten ağlattı..
  • Arkadaşım seni tanımıyorum.Belki bu forumun yenisi olmamdandır.Ama bu forumda örnek aldığım kişilerde var.Bunlardan bşr tanesi sensin!!! Seni bu forumda hep saygıyla karşıladım.Sana hiç bir hakareti kabullenemem.! flondro seni sadece kınıyorum.Bana göre o bu forumun en iyilerinden ve seni banlanmamamn için uyarması sana iyilik bile!!
  • bunları yazan herkes noob dil bi çok kişi el alışkanlığı veya acele ettikleri için yazıyor
  • bak abyss ın kırıdılmadıgını ögrendım ne kadar ilginc bi olayla gerceklesıyomus megersem
  • rogue = rocuu diye okunmazmı okadar uzatmıcaznı rocu.. die sonunda biraz u uzatcan rocuu gibi öle deilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 29 Haziran 2006; 4:44:53 >
  • Evet shell yazmayı bizde biliyoruz şel diyince noob mu oluyoruz
  • oyundaki gibi yazmayı deneyin ben şahsen çitin şell werrier piriest baffır meyç miraç dienleri falan ya salamam yada terslerim en kötüsü assasian assasianın anlamını bilmeden söleme kardeşim
  • quote:

Bazen bu foruma gelen veya oyundaki bazı insanların noob olduklarını yazılarından anlayabiliyoruz. Ben de bu tip yazıları yazacağım eklemek isteyen olursa eklesin. Bu fikir de biraz önce gördüğüm topic ve kendisinin lvl 65+ olduğunu söyleyen 10-20 topicli kişilerdir.
    Chitin=>Chiten, çitin, cihitin, çiten
    Impact=>Impaht, impak,
    Ban=> Bam
    Assasin=>Asasian
    Elixir=>Elixer
    Shell=>Şel

heee evet haklısın heeeee bunları dien noob oluo puhauhauahu komik insanlar var ee noluo noob oluosa sanırım seni ilgilendiren bişi yok ne kınyat diyim abess diyip de yanlarında shadow knight olan insanlar gördm telafüzle noob olunsaydı....
  • YA INSAN ISTER LEŞ YA ISTER SHELLL VE YAHAT BAŞKA BIR ŞEY ONMELI OLAN BURADAKI INSALARIN BU YAZIM HATALARI OLSADA YAZILANI ANLIYORMU OLAY BUDUR BENCE.INSANLARDAN TAM ANLAMIYLA BIR INGILIZCE CUMLE YAZMASINI HER ZAMAN BEKLEYEMEZSIN BEN SENIN YAZDIKLARINA KATILMIYORUM ARKDAŞIM KUSURA BAKMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

+99999999999...

ben de

• heee evet haklısın heeeee bunları dien noob oluo puhauhauahu komik insanlar var ee noluo noob oluosa sanırım seni ilgilendiren bişi yok ne kınyat diyim abess diyip de yanlarında shadow knight olan insanlar gördm telafüzle noob olunsaydı....

Katılıyom her yanlış yazan noob mu oluyo ne alaka herkes yanlışlık yapabilir. eğer birine noob diyceksen
    goleme çekip yatırana
    Aposa almadın diye TW çekene
    Harpyde MD gelince disbant atana(Özellikle bu örnek en uygunu)
    dupe yapak diyerek seni salak yerine koyana
    F9 söle güçlü 0000 söle combocu deyip kasacağına forumu kirleten kişilere desen bence daha güzel olur
    YANILIYORMUYUM
  • olympia ilk açıdlığı zamanlarda abbys deyken birisi şöyle yazmıştı

"Abess gemde makro varr abes gemde makro vaarrr"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.