Bildirim
uygun islemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk önce almak istediğin işlemciyi seç , sonra ona göre anakrt bakarsın .... -
Kardesim İlk Önce İşlemci Secmeliisin sonrada ona gore AMD uyumlumu İntel Uyumlumu Ona bakıcaksın sonra aldıgın islemcinin Soketine bakıcaksın İşlemcinin Soketine Ve İntel AMD uyumluluguna bakıp bir anakart secmen gerekir -
bütçen ne kdar bide sistemini yaz kötü bişeyse işelmci almaya gerek yok -
öncelikle cevaplar icin tesekkür ederim bütce var hani mükemmel olmasada bir game pc kurmak istiyorum onun icin ögrenmek istedim ben önce anakart almistim intel dh67cl ama ebayden geri sattim bana sadece oyun icin bir sistem önerebilirmisiniz arkadaslar ben almanyadayim burada iyi bir sistem kurmak türkiyedeki gibi pahali degil vergi ödemedigim icin simdiden sagolun kardeslerim... -
quote:
Orijinalden alıntı: by_jhe
öncelikle cevaplar icin tesekkür ederim bütce var hani mükemmel olmasada bir game pc kurmak istiyorum onun icin ögrenmek istedim ben önce anakart almistim intel dh67cl ama ebayden geri sattim bana sadece oyun icin bir sistem önerebilirmisiniz arkadaslar ben almanyadayim burada iyi bir sistem kurmak türkiyedeki gibi pahali degil vergi ödemedigim icin simdiden sagolun kardeslerim...
toplam bütçe ne kadar? monitör dahil mi? bir de nereden alacaksın? ebay? amazon? -
sistem bu arkadaslar pc normal bir pc degil aslin da endüstri pc yani iyi ama oyun icin ben pek iyi bulmadim bilmiyorum ne düsünürsünüz
saygilar
-
ben pc fabrikasinda calisiyorum montaj bölümünde ha bu demek degil ben pc den iyi anlarim sistem degil ama montaj benim isim benim bütce yaklasik 1000€ baska cikmiyor kardes -
örnegin bir asus anakart düsünelim fiyati 100€ ben bunu 65 70 € alabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: by_jhe
ben pc fabrikasinda calisiyorum montaj bölümünde ha bu demek degil ben pc den iyi anlarim sistem degil ama montaj benim isim benim bütce yaklasik 1000€ baska cikmiyor kardes
3570K intel
asrock extreme 4 veya asus v gene
2*4 gb g.skill 1600 mhz ram
evga 670 bulabilirsen özel soğutmalı al. (sıvı soğutmalı bütçeni aşmaz ise onu alabilirsiniz) veya gigabyet 670
ocz vertex 4 128 gb
kasa olarak corsair hangi modeli hoşunuza giderse.
psu olarak min corsair 600W psu yeterlidir. üstü sizin bileceğiniz iş.
arşiv veya çok ağır program kullanmayacaksanız sadece ssd alınmalı ama kullanacaksanız seagate 500gb hdd alın.
almanyada ki teknoloji fiyatlarını bilmediğim için böyle bir şey söyledim eğer almanyada ki fiyatlara yakın fiyatlarda site biliyorsanız veya hangi internet mağazasından alacaksanız linklini verin oradan kuralın daha net olur.
-
cok tesekkürler yardimlarin icin link vermeye veririm ama toptan ürün satisi oldugu icin ürün göremezsiniz önce giris yapilmali perakende yok ben fabrika adina giris yapiyorum
cok sagol tesekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X