Şimdi Ara

UYGUN MOTOR EHLİYET KURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldayım motor ehliyeti almak istiyorum yazın 150 tl kurs ücreti olan yerler şimdi 300 lira olmuş bildiğiniz uygun kurs varmı?

• motorun varmı
  • Kursların fiyatları standarttır. Sınav harcları vs. değişiyor ona bakın
  • bu isin icindeyim yasa degisti kontenjan azaldi haliyle fiyatlar uctu 300se iyi izmirde su an 300un ustunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart olanın sınav ücretleri olması gerekmiyor mu? devlete ödenen paranın sabit olması diğerlerinin değişken olması lazım. Kursa neden para veriyoruz zaten onuda pek anlamıyorum ama yapıcak birşey yok mecbur vericez.
  • Yanlış anlama ama bu kadar ucuz olanı aradığına göre, 18 yaşına geldiğinde tekrar yaklaşık bin lira masraf yapıp onu b sınıfı yada daha üstüne çevirecek durumda değilsin.
    Ayrıca motorunda yok.

Bu durumu zamanında bende araştırdım ancak 1 yıl önce almana deyecek hiçbi artısı yok bu işin.Yol yakınken vazgeç bu fikrinden, sınava çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 11 Ekim 2012; 21:05:35 >
  • :) b sınıfı zaten var sadece kursa fazla para vermek istemiyordum. dediğim gibi 2 ay önce 150 tl olan fiyatı şimdi 300 görünce sormak istedim 150 lira ufak bir mebla değil öyle düşünüyorsan kurs parasının yarısını verebilirsin bana ayrıca bilip bilmeden çocuk muamelesi yapman yanlış, yorum yapmış olmak için yapmayın diğer arkadaşlar düzgünce cevap verirken bu tarz yaklaşımlar hiç hoş değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet kursu değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.