Şimdi Ara

A2 EHLİYET ALMAK KOLAYMİ ?(MOTOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLm beyler yine ben geldim başinizin belesi :D

A2 Motor ehliyeti alicam yakin zamanda düşünüyorum alt yapim bilgim hiç yok kendime güvenim çok az sizce alabilirmiyim ehliyeti sinav zormu kolaymi ?

parasinda değilim ama tek sinavda almak istiyorum araba ehliyetine göre kolaymi bu sinav ?

ne soruyorlar sinav da beyler ortaokul mezunuyum sizce ehliyeti alabilirmiyim daha önce ösym vs şifreli sinavlara girmedim nasil sorulari cevaplicam ?

birde sorular eski yöntem mi hala ABC şiklimi yoksa yazilimi şifre kitapciklimi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

A2 Ehliyeti Almak Kolay mı?

A2 ehliyeti, 35 kW'a kadar olan ve güç/ağırlık oranı 0,2 kW/kg'yi geçmeyen motosikletleri kullanmanıza olanak tanıyan bir ehliyet türüdür. Peki, A2 ehliyeti almak zor mu?

A2 Ehliyeti Alma Süreci

A2 ehliyeti almak için şu adımları izlemen gerekir:

• En az 18 yaşında olmak
    • Trafik kurallarına ilişkin teoretik ve pratik bir sınavdan geçmek
    • Pratik becerilerini gösteren bir sürüş sınavını tamamlamak

Zorluk Derecesi

A2 ehliyeti alma zorluğu, bireysel becerilere ve deneyime bağlı olarak değişebilir. Bununla birlikte, genel olarak A2 ehliyeti almak, B sınıfı bir araba ehliyeti almaktan daha zordur. Bunun nedenleri şunlardır:

• Motosiklet sürmek, araba sürmekten daha fazla denge ve koordinasyon gerektirir.
    • Pratik sürüş sınavı, zorlu sürüş koşulları içerebilir.
    • Motor ehliyeti almak, daha fazla deneyim ve beceri gerektirir.

Başarı İpuçları

A2 ehliyeti alma şansını artırmak için şu ipuçlarını göz önünde bulundur:

• Teorik ve pratik sınavlara iyice çalış.
    • Deneyimli bir sürüş eğitmeni ile pratik yap.
    • Sürüş becerilerini geliştirmek için kendi başına pratik yap.
    • Sürüş sırasında her zaman güvenlik ekipmanı kullan.

Sonuç

A2 ehliyeti almak, B sınıfı bir araba ehliyeti almaktan daha zor olabilir, ancak yeterli hazırlık ve uygulama ile başarı mümkündür. Zorlu sürecin üstesinden gelerek, iki tekerlekli özgürlüğün heyecanını yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu cevaplicak biri önemli bi konu :(
  • Direksiyon sınavında herifin motosikletten uçtuğunu bilirim.
  • uo
  • Düşmediğin sürece sınavı geçersin.Fakat motosiklet sürmeye ehliyet kursunun verdiği bilgi eğitim ( ki çoğu vermiyor zaten) yetmez.Aldığınız ehliyete güvenip trafiğe çıkarsanız kazaya karışma olasılığınız yüksektir.Motosiklet otomobile benzemez tüm arabalar sizi ezmeye çalışır.

Sınavlar teoriktir motordan 20 soru trafikten 50 soru ilk yardımdan 40 sorudur.Daha önce b ehliyeti aldıysanız a2 ehliyet alırken sadece motor kısmından 20 soru cevaplarsınız diğerlerinden sorumlu olmazsınız.Sınav testtir.İnternetten daha önceki sınavların sorularını ezberlerseniz nerdeyse hepsi çıkar sınavda geçersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 27 Ağustos 2011; 22:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Düşmediğin sürece sınavı geçersin.Fakat motosiklet sürmeye ehliyet kursunun verdiği bilgi eğitim ( ki çoğu vermiyor zaten) yetmez.Aldığınız ehliyete güvenip trafiğe çıkarsanız kazaya karışma olasılığınız yüksektir.Motosiklet otomobile benzemez tüm arabalar sizi ezmeye çalışır.

Sınavlar teoriktir motordan 20 soru trafikten 50 soru ilk yardımdan 40 sorudur.Daha önce b ehliyeti aldıysanız a2 ehliyet alırken sadece motor kısmından 20 soru cevaplarsınız diğerlerinden sorumlu olmazsınız.Sınav testtir.İnternetten daha önceki sınavların sorularını ezberlerseniz nerdeyse hepsi çıkar sınavda geçersiniz.

tşk ler öncelikle cevapladigin için bazi sorularim daha var gerçe diğer sorularimi cevaplamamişin abi onlarida bi cevaplasan üste yaziyor

ben daha önce motor kullandim çok prof kullaniyorum o konuda bi sıkıntım olmaz ama trafik ilk yardim motor bunlardan nasil geçicem sorun burda ?

baraj ne kadar sorular ? yani kaçini bilmek gerekiyor cevaplamak gerekiyor vs

birde sorular ABC şik limi direk KAğidami yaziyoz cevaplari ? yoksa başka bir yeremi

• Daha önce kullandıysan direksiyon sınavından geçersin bir mesele yok onda 5 er metre arayla falan duba koyuyorlar aralarından geçip geri dönüyorsun o kadar.

Sürücü kursu kitap vermiştir çalışman için.Hepsi verir.Motor trafik ilk yardım hepsi bir arada olan bir kitap ona çalış testlerini çöz.sonra çıkmış soruları indir internetten nerdeyse her sene aynı soruları soruyorlar zaten.

Sorular 5 şıklı test.Kitapçıktan okur cevabı bulur cevap anahtarına şıkkı işaretlersin (karalarsın)

Geçebilmen için en az 70 puan alman gerekiyor. yani aşağı yukarı motordan 5 yanlış ilkyardımdan 12 yanlış trafikten 15 yanlıştan fazla yaparsan alamazsın ehliyeti. Bu yazdıklarımdan 1 tane bile fazla yanlış yaparsan geçemezsin sınavı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A1 EHLİYET İLE 200CC KULLANMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Daha önce kullandıysan direksiyon sınavından geçersin bir mesele yok onda 5 er metre arayla falan duba koyuyorlar aralarından geçip geri dönüyorsun o kadar.

Sürücü kursu kitap vermiştir çalışman için.Hepsi verir.Motor trafik ilk yardım hepsi bir arada olan bir kitap ona çalış testlerini çöz.sonra çıkmış soruları indir internetten nerdeyse her sene aynı soruları soruyorlar zaten.

Sorular 5 şıklı test.Kitapçıktan okur cevabı bulur cevap anahtarına şıkkı işaretlersin (karalarsın)

Geçebilmen için en az 70 puan alman gerekiyor. yani aşağı yukarı motordan 5 yanlış ilkyardımdan 12 yanlış trafikten 15 yanlıştan fazla yaparsan alamazsın ehliyeti. Bu yazdıklarımdan 1 tane bile fazla yanlış yaparsan geçemezsin sınavı.

şu konuyu anliyamadim ben cevap anahtari kullanmasini bilmiyorum abi ? hiç kullanmadim ABC direk kağida karaliyorduk ortaokuldayken nasil öğrencem çok zormu ?

birde bu işte torpil varmi ?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

Daha önce kullandıysan direksiyon sınavından geçersin bir mesele yok onda 5 er metre arayla falan duba koyuyorlar aralarından geçip geri dönüyorsun o kadar.

şu konuyu anliyamadim ben cevap anahtari kullanmasini bilmiyorum abi ? hiç kullanmadim ABC direk kağida karaliyorduk ortaokuldayken nasil öğrencem çok zormu ?

birde bu işte torpil varmi ?

Dostum amma olay yaptın yahu bir kitap okuyucan yada benim gibi son çıkan sorulara bakar geçersin.Torpillik mevzu yok.Sürmesinide biliyormuşsun zaten.

40-50 yaşındaki kadınlar giriyor.Sende yaparsın

• ank da en ucuz nerede alabilirim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.