Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler benim tuhaf bi sorun war. Benm bilgisayar onboard ekran kartı ile çalışıyo ben buna harici bir ekran kartı taktım pcı sloth biostan da video configuration dan pcı sloth u gösterdim auto da yaptım ama bir türlü ekran kartından görüntü alamıyorum. Sadece onboard a takınca alıyorum. Sloth arızalı desek bilgisayar açılınca yeni donanım bulundu diyor. ekran kartı da sağlam buna yüzde yüz eminim anakart modeli ise Intel® Desktop Board DG31PR Ekran kartı ise Ati Radeon x1300 pro ekran kartı Acaba nedeni ne olabilir bi yardım lütfen acil
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• biostan onboard graphics yerini iptal edeceksiniz
  • İYİ DE iptal yok ki :S sadece secenekler war
  • disable diye bir seçenek olabilir
  • VAlla olsa öle bi secenek disablelicem de disable enable gibi bi secenek yok yani sorun orda :S acaba ddr3 olması mı gerekiyo falan :S ama pcı sloth olması lazm yerine giriyo normal acsan donanım aygıtı bulundu diyo bi enteresan iş :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheaKeR -- 15 Şubat 2009; 1:29:28 >
  • birisi yardım etsin beyler
  • anakart kitapçığına bak belki jumper ayarı filan vardır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biostan resim çekip buraya yüklersen yardımcı olabilirim
  • uy jumper le ne alaka ki ekran kartının:S
  • aynı hdd/cd/fdd boot sıralamasının yapıldığı yer gibi vga boot sıralamasıda vardır biosta. birinci pcı-ex olsun.
    eğer zaten ilk sıra pcı-ex ise, senin ekran kartı sırasını savıyodur yani cartayı çekmiş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 15 Şubat 2009; 6:41:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.