yaklaşık 1 haftadır pc toplamakla" DELL INSPIRON 580MT INTEL I3" almak arasındayım,sistem toplamayı anlamam ancak internet sitelerının yardımıyla kendımce bır sistem yarattım,benım icin onemlı olan sistemın sessız calışması ve tabıkı roket olmazsada keske dedeırtmıyecek kadar da hızlı olması....duşundugum sistemi sizle paylaşmak istıyorum,oyle pc de delı dolu oyun oynayan da bır tıp degılım yaklaşık butcem1300 cıvarısisteme gelınce;
bu arada pc kasa( ıcınde psu lu)sessiz ve modern goruntulu sizin tavsiye edecegınız bır kasa....
bunların dışında hic toplamaya girmezsem dell mı alsam veya topluyacaksamda sizlerin tavsıyelerınızı dınlemek ısterım ....
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
masaüstü ile dizüstü ayrı katagorideler önce ihtiyacını belirle derim,pcyi evdemi kullanacaksın ? evde masaüstü için uygun alan varmı? performansmı önemli yoksa mobilitemi ? vs... bu olay tamamen ihtiyaç meselesi.Ben internete hızlı girsin diye i7 işlemcili makinalara 2500 tl para doken insanlarda gordum yanı kullanmayacagınız bır ton ozelıge para dokmeye gerek yok ,onun ıcın once nasıl bır kullanıcı oldugunu,hangı ıslemlerı yapacagını vs.. anlatırsan arkadaslar ve ben sana daha ıyı yardımcı olabılırız.
delı dolu oyun oynamam ...nette dolaşırım orta sınıf kullanıcı dıyelım...ev de kullanacagım i3 işlemcı yeter mı vb...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme