Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 haftadır pc toplamakla" DELL INSPIRON 580MT INTEL I3" almak arasındayım,sistem toplamayı anlamam ancak internet sitelerının yardımıyla kendımce bır sistem yarattım,benım icin onemlı olan sistemın sessız calışması ve tabıkı roket olmazsada keske dedeırtmıyecek kadar da hızlı olması....duşundugum sistemi sizle paylaşmak istıyorum,oyle pc de delı dolu oyun oynayan da bır tıp degılım yaklaşık butcem1300 cıvarısisteme gelınce;

ANAKART
    GIGABYTE GA-H55M-S2H H55 DDR3 S+V+GL PCIx 1156p

ISLEMCI
    Intel Core i3 530 2.93Ghz 4MB Cache LGA 1156 İşlemci veya INTEL Intel Core i5 750 Soket 1156 2.66GHz 8MB Cache 45nm İşlemci

HARDDISK
    Samsung 320GB 7200RPM 16MB Cahce SATA2 Sabit Disk veya 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK

DVDYAZICI
    LG GH22NS30-40-50 22X Sata Kutusuz Dvd Yazıcı Siyah

RAM
    KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHz CL7 XMP

bu arada pc kasa( ıcınde psu lu)sessiz ve modern goruntulu sizin tavsiye edecegınız bır kasa....

bunların dışında hic toplamaya girmezsem dell mı alsam veya topluyacaksamda sizlerin tavsıyelerınızı dınlemek ısterım ....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• masaüstü ile dizüstü ayrı katagorideler önce ihtiyacını belirle derim,pcyi evdemi kullanacaksın ? evde masaüstü için uygun alan varmı? performansmı önemli yoksa mobilitemi ? vs... bu olay tamamen ihtiyaç meselesi.Ben internete hızlı girsin diye i7 işlemcili makinalara 2500 tl para doken insanlarda gordum yanı kullanmayacagınız bır ton ozelıge para dokmeye gerek yok ,onun ıcın once nasıl bır kullanıcı oldugunu,hangı ıslemlerı yapacagını vs.. anlatırsan arkadaslar ve ben sana daha ıyı yardımcı olabılırız.
  • delı dolu oyun oynamam ...nette dolaşırım orta sınıf kullanıcı dıyelım...ev de kullanacagım i3 işlemcı yeter mı vb...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.