Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese kolay gelsin Asus P5QL-PRO anakart kullanıcısıyım. Fakat Anakartım yandı bu anakarttan bulamıyorum bu anakarta muadil önerebileceğiniz anakartlara ihtiyacım var acil yardımcı olursanız sevinirim Bilgisayarımın özellikleri şunlar;

İntel Çift çekirdek işlemci 2.66,2.88 (emin değilim)
    Palitin Ge-force 8800GT ekran kartı
    4Gb Corsair Kendinden soğutmalı ram
    750gb Samsung Harddisc
    600wattlık power bulunmaktadır yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden tşk..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tşk önerin için hemen bakıcam.
  • işelemci tipine ve harcayabileceğin paraya bağlı olarak aşağıdaki sayfayada bakabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMMBD&qs=|18=7&sb=20&sk=0
  • Arkadaşlar önerileriniz için tşk. Asus P5QPL - AM aldım iyi bi anakart zaten bir kaç ay idare etsin yeter pc modifikasyona gidicek geçici olarak bunu kullanıcam buda iyi bir anakart fakat tek sıkıntısı pc fan bağlantısının işlemci ve ekran kartını saymazsak sadece 1 tane girişi bulunmakta bu biraz sıkıntılı bi durum allahtan powerımda fazladan çıkış var kasadaki tüm fanları ona bağladım başka bir sıkıntı yok 2 adet ram soket yuvası var bana yetti gerçi ama genel anlamda buda sıkıntı yaratabilir..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neronnn5 -- 12 Ocak 2011; 0:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neronnn5

Arkadaşlar önerileriniz için tşk. Asus P5QPL - AM aldım iyi bi anakart zaten bir kaç ay idare etsin yeter pc modifikasyona gidicek geçici olarak bunu kullanıcam buda iyi bir anakart fakat tek sıkıntısı pc fan bağlantısının işlemci ve ekran kartını saymazsak sadece 1 tane girişi bulunmakta bu biraz sıkıntılı bi durum allahtan powerımda fazladan çıkış var kasadaki tüm fanları ona bağladım başka bir sıkıntı yok 2 adet ram soket yuvası var bana yetti gerçi ama genel anlamda buda sıkıntı yaratabilir..:)

birkaç aysa sorun yok :) zaman geçtikçe sana sıkıntı vericektir eksiklikle, yenilenmek iyidir.
  • Haklısın dostum ilerde sıkıntı yaratıcaktır eminim geçici zaten:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan başlık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neronnn5

Haklısın dostum ilerde sıkıntı yaratıcaktır eminim geçici zaten:))

hadi hayırlısı olsun o zaman...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.