Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk İsterseniz Olayı Anlatayım Şöyle Oldu Ben Bu Bilgisayarı Eylül Civarında Aldım O Zaman Sorun Yoktu . 3-4 Ay Önce Pc Cöktü Bende Bir Arkadaşa Götürdüm Format Atması İcin . Formatı Attı Bende Eve Geldim Oyunları Yükledim Oyunların Daha Önceki Halinden Daha Fazla Farkettim Aygıt Yöneticisine Baktım Ve Aygıt Yöneticisinin Şöyle Olduğunu Fark Ettim :

Uygun Olmayan Başlık

Evet Yukardaki Gibiydi. Bende Düşündüm Taşındım Dedimki Sanırım Driver i Eksik Fakat Bulduğum Tüm Driverleri Denedim Olmadı . Windows Driver Bulmayı Denedim Olmadı Ne Denediysem Olmadı Yani Açıkcası Bende Sizden Yardım Almayı Düşündüm Sistem Bilgilerimi Aşağıda Vereceğim.

Sistem Bilgileri :

Uygun Olmayan Başlık

Uygun Olmayan Başlık

Yukarda Gördüğünüz Gibi Sadece Ekran Olarak Intel(R) HD Graphics i Okuyor.
    330 M i Standart VGa Birleştiricisi Olarak Görüyor Ve Sorunlu Gördüğü İçin O Yok Normalde İkisini Birden Okuyordu .

Sistem Bilgileri Yazılı Olarak :

------------------
    System Information
    ------------------
    Time of this report: 4/3/2011, 15:17:23
    Machine name: HACKER1
    Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.101026-1503)
    Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
    System Manufacturer: Acer
    System Model: Aspire 5745G
    BIOS: InsydeH2O Version V1.11
    Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 430 @ 2.27GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
    Memory: 4096MB RAM
    Available OS Memory: 2358MB RAM
    Page File: 1562MB used, 3151MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İşletim sistemin nedir ?
  • Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.101026-1503) ,

Yukarda Hepsi Yazıyor Zaten
  • 4 GB rami olan sisteme 32 bit yüklemek çok saçma,bir ara 64 bit yaptır onu ve şu driveri kur bakalım.

http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-32bit-267.76-whql-driver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 3 Nisan 2011; 16:04:42 >
  • Hmm Eminmisin Böle Olunca Sorunun Cözüleceğinden Gerçi Banada 64 Bit Yapınca Sorunun Cözüleceğini Düşündüm Ama Üşenmiştim :)
  • Yok hayır onu kastetmedim.Attığım driver 32bit,bir kur onu bakalım.Ve önceden ekran kartıyla ilgili herhangi bir driver kurduysan kaldır.Sonra boş bir vaktinde 64bit yaptırırsın.
  • Ben Bu Verdiğin Driveri En Az 10 Kere İndirdim Zaten :P Sonuç Olmamıştı Eski Driverleri NasıL Kaldırıcaz Program Ekle Kaldırdan Mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aygıt yöneticisinden o standart vga bağdaştırıcısına sağ tıkla,güncelle de ve C:/NVIDIA yı göster,yani sana dediğim 130 mb lik driveri indirince içindekileri bir yere çıkarıyor.Orayı göster.Eğer öyle de olmazsa pek yapabileceğim birşey kalmıyor ama en temizi şöyle olur;

Arkadaşına Win7 64Bit yükletirsin.Sistem ilk tertemiz açıldığında,

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win7-64bit-267.76-whql-driver-uk.html ---------- bu driveri önceden bir cd ye çekeceksin,ve takıp kuracaksın.İlk işin bu olacak.

Pek yardımcı olamadım ama elimden geldiği kadar.

• Tamam Yinede Sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.