Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende keysmart: W7-ıntelcore duoe4500 işlemcili,2gbram kingston,X1550 512mb 64bitddr2(750gb h.disc) ekrankartı olan bir masa üstü pc var.Şimdi ben bunu orta/yüksek maliyetlerle oyun ve grafikler açısından zirveye taşımak istesem ne gibi eklentiler yapmam gerek.
    Ekran kartı,power supply,ram olarak hangi markalar ve ne gibi özellikli olanları önerirsiniz?Ve bu materyalları hangileri birbirleriyle uyumlu ve seri çalışır?Yani ben bu modifikasyonu nasıl yaparsam en güncel ağır ram ekrankartı isteyen oyunlarda,online oyunlarda ve komplike programlarda hiç bir kasılma yaşamam,açtığım her program şakırşakır açılır pc su gibi akar.eminim bu sitede üstadları var bu işin .İşi bilenlerden daha detaylı anlatımlar olursa tadından yenmez..:D Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(bide benim imzam niye böyle gözüküyor ?alttaki gibi...benmi urlyi yanlış girdim?)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sistem tavsiyeleri bölümüne açmak daha uygun olurdu ama istediğiniz şeyler için komple sistem güncellemesi şart, max bütçe nedir? monitörlü/monitörsüz?
  • Teşekkürler alakana.Donanımla alakalı olduğu için buraya açtım işin doğrusu.İşin aslı monitörüde dahil etmek akıllıca olur sanırım ŞU ANKİ MONİTÖRÜM "19 İNÇ LCD keysmart".19inçten daha büyük bir monitör iyi olurdu.Sistem güncellemesi derken??yardımlarına şimdiden teşekkürler.300-500 arası diyelim bütçeye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhur_291075 -- 18 Ekim 2011; 1:24:00 >
  • kopmle sistem güncellemesine o bütçe yetmez, anakart ve power supply'ın tam marka/modellerini yazabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.