arkadaşlar eski bi everest kasayı restore ediyorum. Ön tarafta kapatmak istediğim yerler var (mesela flopy yuvası) bunun için ne önerirsiniz? Dip not: önerdiğiniz şey hem tamamen kapatmalı hemde boya tutmalı. Teşekkür ederim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
herhangibir sert plastik doğru miktarda japon yapıştırıcısı düzgün bir zımparadan sonra macun vs birşeye gerek kalmadan düzgün bir boyayla tamamen kapatabilirsin plastik için hayan gücünü kullan hesap makinesi kapağı bile olur veya belki bozuk bir cd ....
çok teşekkür ederim onları bende düşündüm hatta kestiğim yerden çıkan parçalarla yapayım dedim ama onun dışında biraz şekil vermek istiyorum onun için sordum
istediğiniz şekli vermek için bu şekilde zemini hazırlayıp üzerine polyester macun kullanabilirsiniz
son bi soru polyester macunu nerede bulabilirim?
nette arastır birde celik macun var ona da bak celik macun hepsi buradada mevcut
çelik macun polyester macunun lakabı
( polyester macun almak istediğim bir hırdavatçıda başıma gelen bir olay; tezgahtar polyester macunun ne olduğunu ve ellerinde olup olmadığını bilmediği için dükkan sahibinden yardım aldı dükkan sahibi çelik macun deyince, üzerinde nerdeyse kutu kadar büyük harflerle polyester yazan macunu çıkartıp verdi )
çok fazla polyester kullanmadım ama kullandıklarım arasında en iyisi polikor markaydı tavsiyem budur ve macunu alırken yanında sertleştirici tüpü almayı unutma ücretsiz olarak veriliyor
çok teşekkür ederim
Flopy bölümü uygunsa macunda sonra karbon da kaplayabilirsin. Boyaya altarnatif bazen boya çok parlak oluyor ve sırıtıyor.
ön tarafı tamamen macunla kaplayabilirim o yüzden gerek kalacağını sanmıyorum ama bakarım hoş durmuyor veya boya güzel olmadı folyo kaplarız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme